Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Verpakkingen

Elauma Waagmeester kent de veelzijdigheid van de verpakkingsindustrie als geen ander en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij zorgen voor het hoogste rendement door te kiezen voor de juiste elektrotechnische componenten en oplossingen. Vanuit onze ervaringen adviseren wij machinebouwers om snelheid, kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit te garanderen. En dit bij ieder type verpakking, product of omstandigheid.

Neem contact op

jasapackaging

"Hebben we met spoed iets nodig? Dan bellen wij Elauma Waagmeester."

Jeroen van Egmond: Inkoper, bij Jasa Packaging Systems, Alkmaar

“Bij Elauma Waagmeester kunnen we voor vrijwel alle merken en producten terecht,” zegt Jeroen van Egmond van JASA packaging Systems. “Via hun zeer uitgebreide webshop zijn prijs, voorraad en levertijd eenvoudig terug te vinden en mochten wij met spoed iets nodig hebben dan is een belletje genoeg om dit te regelen”.

Voor JASA is Elauma-Waagmeester de hoofdleverancier. “Naast scherpe condities speelt voor ons ook mee dat we deelnemer zijn van de inkooporganisatie Verum en Elauma-Waagmeester een Verum-leverancier is. Dat is voordelig voor beide partijen.” Jeroen is erg te spreken over de dienstverlening door Elauma-Waagmeester. “Als we contact opnemen, hebben we meteen het gevoel dat we goed begrepen worden.

Daarnaast zijn er altijd kundige medewerkers die oplossingen bedenken en onze vragen beantwoorden.” vult hij aan. “In onze markt is het belangrijk om snel te handelen als klanten serviceverlening nodig hebben en dat pakt Elauma-Waagmeester altijd goed op.”

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op