Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Speciaal Machines

Robotisering van productieprocessen vraagt om gespecialiseerde engineers die komen met high-techoplossingen en werken met intelligente software. Elauma Waagmeester kent de trends in deze markt en weet welke innovatieve producten beschikbaar zijn zodat machine- en panelenbouwers zich kunnen onderscheiden van de competitieve en seriematige machine- en kastenbouw. Wij zijn met dank aan onze jarenlange ervaring, interessante workshops en trainingen een onmisbare partner geworden van bedrijven die actief zijn in de machinebouw.

Neem contact op

ventil

"Met Elauma Waagmeester als leverancier grijpen we nooit meer mis."

Mike van Veen: Electrical Engineer, bij Ventil Test Equipment, Rijswijk

De keuze voor Elauma Waagmeester is voor Mike van Veen van Ventil Test Equipment B.V. eigenlijk heel vanzelfsprekend. “Elauma Waagmeester is de hoofdleverancier van alle elektrotechnische onderdelen,” legt hij uit. “In 2002 hadden wij nog geen elektrotechnische afdeling. Dus toen we die afdeling gingen opzetten hebben we een partner gezocht die dat samen met ons wilde doen. Dat werd Elauma-Waagmeester, omdat zij voldoen aan alle eigenschappen van een goede hoofdleverancier.”

Ventil heeft inmiddels een sterke relatie opgebouwd met Elauma-Waagmeester. “We houden de lijntjes kort en grijpen eigenlijk nooit meer een onderdeel mis,” vertelt Mike. “Ook als we meer ad hoc te werk gaan is de levering van spullen geen probleem.” Naast onderdelen levert Elauma-Waagmeester diensten en geeft het bedrijf advies. Daar maakt ook Ventil wel eens gebruik van. “Soms zoek je iets speciaals of staat er zoveel in de Webshop dat je twijfelt over het juiste component. Dan neem je contact met ze op.”

Mike vertelt dat Elauma-Waagmeester ook een belangrijke aanvullende service verleent bij Ventil. De werkplaatsvoorraad wordt volledig door Elauma-Waagmeester beheerd en bijgehouden. Elke week worden bij Ventil de lege voorraadbakken opgehaald en vervangen door volle bakken. Dat scheelt enorm veel tijd, omdat de voorraad niet meer door ons gecontroleerd of bijgevuld hoeft te worden. Bovendien elimineert het ook de kans op misgrijpen waardoor het productieproces geen vertraging op loopt.”

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op