Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Maritiem

In de maritieme markt moet een elektrotechnische leverancier wel specialist zijn. Naast de specifieke voorschriften en eisen, is in deze sector steeds meer behoefte aan goede besturingstechniek. Elauma Waagmeester heeft kennis van de bediening en aansturing van onder andere kranen, luiken, bruggen en ankers, maar ook van navigatie, signalering en motormanagement. Besturingskasten moeten compact en betrouwbaar zijn en de bediening hiervan robuust, maar ook elegant. Wij staan open voor elke uitdaging, of het nu gaat om een luxe jacht, een olieplatform of een werkschip.

Neem contact op

zfmarine

"Elauma Waagmeester begrijpt het belang van snel handelen voor de maritieme sector."

Michiel Boelhouwer: Inkoper, bij ZF Marine, Krimpen aan de Lek

“Leverbetrouwbaarheid en snel schakelen zijn essentiële eigenschappen voor de maritieme sector,” stelt Michiel Boelhouwer van ZF Marine. “Er zijn zoveel schepen met onze technische systemen aan boord. Als er dan iets aan de hand is kost dat al snel tienduizenden euro’s per dag. Daarom is het belangrijk dat er in de maritieme sector snel en adequaat gehandeld wordt,” legt hij uit. “Bij Elauma-Waagmeester kunnen we daar altijd op rekenen”.

Naast betrouwbaarheid noemt Michiel flexibiliteit en servicegerichtheid als goede eigenschappen van Elauma-Waagmeester. “Als we een vraag hebben kunnen we bij ze terecht en er komt altijd een goed antwoord,” vertelt hij.

“Het kan ook voorkomen dat een component niet goed functioneert. Dan wordt er meteen een alternatief geboden. Dat stukje service en het actief meedenken is voor ons een reden om voor Elauma-Waagmeester te kiezen.”

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op