Land- en Tuinbouw

“Kennis, leverbetrouwbaarheid en goede afspraken met betrekking tot de voorraad,” zegt Marin Waaijers van Hortimax. “Dat zijn de pluspunten van Elauma Waagmeester.” Hortimax heeft ooit voor Elauma Waagmeester gekozen om leveringsrisico’s te spreiden en sindsdien is de samenwerking alleen maar verder gegroeid.

hortimax

"Continuïteit is onmisbaar. Bij Elauma Waagmeester kun je daarop rekenen."

Marin Waaijers: Purchase Manager, bij Hortimax Growing Solutions, Pijnacker

Ook op het moment dat er bij Hortimax behoefte is aan extra kennis of advies, weten zij Elauma-Waagmeester te vinden. Volgens Marin gaat het namelijk niet alleen om een goede prijs. “Natuurlijk is de prijs belangrijk, maar het gaat ook om de mensen die er werken en de persoonlijke benadering.

Bij Elauma-Waagmeester kunnen ze goed luisteren en bieden ze vervolgens de juiste oplossingen.” Behalve extra kennis is vooral de leverbetrouwbaarheid voor een bedrijf als Hortimax essentieel. “Als de levering niet betrouwbaar is, kost dat geld.

Daarom is continuïteit van groot belang. Daarnaast willen wij zo min mogelijk voorraad hebben, omdat ook dit ruimte en geld kost. “Eigenlijk is het voor Marin in één zin samen te vatten: “Die complete mix van kwaliteiten is wat Elauma-Waagmeester voor ons een belangrijke partner maakt.”

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op