Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Infrastructuur

In Nederland hebben we een complexe infrastructuur die onafhankelijk van tijdstip of weersomstandigheden veilig en betrouwbaar moet blijven. Elauma Waagmeester werkt samen met verschillende partners in deze sector op het gebied van railinfra, verkeerstechniek en parkeersystemen, maar ook in de “natte infra” waar bruggen, sluizen en gemalen voor verschillende uitdagingen zorgen. Wij weten als geen ander welke innovatieve oplossingen er voorhanden zijn en bieden onze klanten hierbij graag ondersteuning.

Neem contact op

baminfra

"Elauma Waagmeester doet iets extra's voor de klant."

John Vink: Werkvoorbereider, bij BAM Infra, Culemborg

“Waarom wij graag zaken doen met Elauma Waagmeester is omdat zij net iets verder in de materie duiken dan andere leveranciers,” Aldus John Vink van BAM Infra. “Als je onderdelen zoekt die een beetje specialistisch zijn, gaan ze echt voor je op zoek.”

Elauma-Waagmeester doet iets extra’s voor de klant. Als BAM iets nodig heeft bellen ze meteen naar de vertegenwoordiger van Elauma-Waagmeester. “De accountmanager komt ook bij ons langs als we een speciaal project draaien”, vertelt John. “Dan maken we een afspraak over hoeveel we op jaarbasis nodig hebben en dan wordt dat netjes bij Elauma-Waagmeester op de plank gelegd zonder extra kosten.”

De belangrijkste reden voor BAM om voor Elauma-Waagmeester te kiezen is het grote achterland van het bedrijf. “Het gaat verder dan alleen een groothandel. Bij andere leveranciers kun je alleen componenten bestellen. Elauma-Waagmeester heeft specialisten in huis die ook een complete kast kunnen leveren als dat nodig is.”

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op