Hijsen en heffen

“Elauma Waagmeester is voor ons een belangrijke partner door hun grote assortiment aan elektrotechnische materialen,” zegt Eric Olsman van de firma Stinis. De keuze voor Elauma Waagmeester is gemaakt omdat zij een Verum-leverancier is en wij contractuele afspraken hebben met deze inkooporganisatie. “Dit zorgt ervoor dat we kunnen besparen op onze inkoop,” aldus Eric.

quote

"Dankzij Elauma Waagmeester kunnen wij de beste technische oplossingen bieden aan onze klanten."

Eric Olsman: Project Engineer bij Stinis te Krimpen aan de Lek

Als Eric de kracht van Elauma Waagmeester moet beschrijven denkt hij aan persoonlijk contact, klantvriendelijkheid en toegankelijkheid. “De accountmanager komt hier vaak over de vloer en vraagt dan of er zaken zijn die extra aandacht vereisen. Ook aan de telefoon zijn de medewerkers altijd behulpzaam en vriendelijk”. Persoonlijk contact is belangrijk voor de dienstverlening van Elauma-Waagmeester waar Stinis ook gebruik van maakt.

“We zitten weleens met technische vraagstukken over bepaalde producten of oplossingen”, vertelt Eric. “Elauma-Waagmeester zorgt er dan voor dat de beteffende technisch specialist ons bezoekt en ons voorziet van de benodigde informatie. Met Elauma-Waagmeester kunnen wij de beste technische oplossingen bieden aan onze klanten”.

 

Oplossingen voor hijsen & heffen

shutterstock_105322154

GeĆÆnteresseerd?

Neem contact op