Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Food & Beverage

Door onder meer onze sterke historische verankering in het hart van de Zaanse voedingsindustrie is Elauma Waagmeester een belangrijke partner geworden van de Nederlandse foodindustrie. Dankzij onze kennis van zowel techniek als productieprocessen dragen wij bij aan het hoogwaardige imago van de voedselindustrie dat onder meer gekenmerkt wordt door hygiënische productiewijzen, nauwkeurige inspectiesystemen en uitgebreide track-and-tracemogelijkheden. In samenwerking met vooraanstaande fabrikanten van elektrotechnische componenten bieden wij oplossingen op maat tegen scherpe prijzen.

Oplossingen voor Food & Beverage

verkade

"Elauma Waagmeester kent de foodsector. Hierdoor weten ze wat wij nodig hebben."

Gertjan van Potten: Maintenance Manager, bij Koninklijke Verkade, Zaandam

Het oer-Hollandse bedrijf Verkade werkt al jaren samen met Elauma Waagmeester. Toen ze in het afgelopen jaar een aanbesteding deden, kwam Elauma Waagmeester ook hier als beste uit. “We zijn erg tevreden over de steun van het bedrijf, maar ook over het assortiment en de prijzen,” vertelt Gertjan van Potten van Verkade.

“We proberen bijna alles in te kopen bij Elauma-Waagmeester. Als we grote projecten doen, maar ook de reserveonderdelen en de grijpvoorraad.” Gertjan is erg te spreken over de serviceverlening van hun grootste leverancier. “Als we componenten hebben waar we niet helemaal uitkomen, kunnen we Elauma-Waagmeester daarover bellen,” zegt hij. Door de serviceverlening van Elauma-Waagmeester spaart Verkade een hoop tijd uit. “Ze beheren ons magazijn en vullen de voorraad aan,” aldus Gertjan. “Dat scheelt een hoop administratieve werkzaamheden en handjes in het magazijn.”

Gertjan benadrukt dat het belangrijk is om een partner te hebben die veel expertise heeft over de sector waarin zij leveren. “Bij Elauma-Waagmeester kennen ze de normen die er zijn op het gebied van voedselveiligheid. Door hun kennis over de foodsector bieden ze ons de juiste producten en oplossingen aan.”

Oplossingen voor Food & Beverage

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op