Food & Beverage

Het oer-Hollandse bedrijf Verkade werkt al jaren samen met Elauma Waagmeester. Toen ze in het afgelopen jaar een aanbesteding deden, kwam Elauma Waagmeester ook hier als beste uit. “We zijn erg tevreden over de steun van het bedrijf, maar ook over het assortiment en de prijzen,” vertelt Gertjan van Potten van Verkade.

verkade

"Elauma Waagmeester kent de foodsector. Hierdoor weten ze wat wij nodig hebben."

Gertjan van Potten: Maintenance Manager, bij Koninklijke Verkade, Zaandam

“We proberen bijna alles in te kopen bij Elauma-Waagmeester. Als we grote projecten doen, maar ook de reserveonderdelen en de grijpvoorraad.” Gertjan is erg te spreken over de serviceverlening van hun grootste leverancier. “Als we componenten hebben waar we niet helemaal uitkomen, kunnen we Elauma-Waagmeester daarover bellen,” zegt hij. Door de serviceverlening van Elauma-Waagmeester spaart Verkade een hoop tijd uit. “Ze beheren ons magazijn en vullen de voorraad aan,” aldus Gertjan. “Dat scheelt een hoop administratieve werkzaamheden en handjes in het magazijn.”

Gertjan benadrukt dat het belangrijk is om een partner te hebben die veel expertise heeft over de sector waarin zij leveren. “Bij Elauma-Waagmeester kennen ze de normen die er zijn op het gebied van voedselveiligheid. Door hun kennis over de foodsector bieden ze ons de juiste producten en oplossingen aan.”

shutterstock_105322154

Ge√Įnteresseerd?

Neem contact op