Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Uw markt

Elauma Waagmeester heeft al meer dan 65 jaar ervaring in uiteenlopende industriële marktsegmenten, waarvan de belangrijkste specialismen zijn:

Speciaal Machines

Robotisering van productieprocessen vraagt om gespecialiseerde engineers die komen met high-techoplossingen en werken met intelligente software. Elauma Waagmeester kent de trends in deze markt en weet welke innovatieve producten beschikbaar zijn zodat machine- en panelenbouwers zich kunnen onderscheiden van de competitieve en seriematige machine- en kastenbouw. Wij zijn met dank aan onze jarenlange ervaring, interessante workshops en trainingen een onmisbare partner geworden van bedrijven die actief zijn in de machinebouw.

Lees meer >

Hijsen & Heffen

Al jarenlang werkt Elauma Waagmeester succesvol samen met bedrijven in de kranen- en liftenbouw en onderhoudsbedrijven in deze sector. Personenliften, goederenliften, hijskranen en werktuigen hebben maatwerk nodig waardoor ze niet alleen de juiste aandrijving hebben, maar ook aan alle veiligheidseisen voldoen. Om dit te faciliteren, zorgen wij onder andere voor de juiste bekabeling, noodstroomvoorzieningen, beveiliging en besturingsoplossingen. Daarnaast wisselen we kennis uit met onze klanten en leveranciers zodat wij gezamenlijk toonaangevende projecten kunnen uitvoeren.

Lees meer >

Food & Beverage

Door onder meer onze sterke historische verankering in het hart van de Zaanse voedingsindustrie is Elauma Waagmeester een belangrijke partner geworden van de Nederlandse foodindustrie. Dankzij onze kennis van zowel techniek als productieprocessen dragen wij bij aan het hoogwaardige imago van de voedselindustrie dat onder meer gekenmerkt wordt door hygiënische productiewijzen, nauwkeurige inspectiesystemen en uitgebreide track-and-tracemogelijkheden. In samenwerking met vooraanstaande fabrikanten van elektrotechnische componenten bieden wij oplossingen op maat tegen scherpe prijzen.

Lees meer >

Maritiem

In de maritieme markt moet een elektrotechnische leverancier wel specialist zijn. Naast de specifieke voorschriften en eisen, is in deze sector steeds meer behoefte aan goede besturingstechniek. Elauma Waagmeester heeft kennis van de bediening en aansturing van onder andere kranen, luiken, bruggen en ankers, maar ook van navigatie, signalering en motormanagement. Besturingskasten moeten compact en betrouwbaar zijn en de bediening hiervan robuust, maar ook elegant. Wij staan open voor elke uitdaging, of het nu gaat om een luxe jacht, een olieplatform of een werkschip.

Lees meer >

Infra

In Nederland hebben we een complexe infrastructuur die onafhankelijk van tijdstip of weersomstandigheden veilig en betrouwbaar moet blijven. Elauma Waagmeester werkt samen met verschillende partners in deze sector op het gebied van railinfra, verkeerstechniek en parkeersystemen, maar ook in de “natte infra” waar bruggen, sluizen en gemalen voor verschillende uitdagingen zorgen. Wij weten als geen ander welke innovatieve oplossingen er voorhanden zijn en bieden onze klanten hierbij graag ondersteuning.

Lees meer >

Verpakkingen

Elauma Waagmeester kent de veelzijdigheid van de verpakkingsindustrie als geen ander en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij zorgen voor het hoogste rendement door te kiezen voor de juiste elektrotechnische componenten en oplossingen. Vanuit onze ervaringen adviseren wij machinebouwers om snelheid, kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit te garanderen. En dit bij ieder type verpakking, product of omstandigheid.

Lees meer >

Land- en Tuinbouw

In de agrarische sector is de automatisering van productieprocessen nog steeds in volle gang om productiekosten laag te houden en de Nederlandse concurrentiepositie te verbeteren. De kennis die Elauma Waagmeester samen met klanten en leveranciers heeft opgedaan in het Westland en in de bollenstreek zorgt voor creatieve oplossingen bij elke uitdaging, omdat geen plant, paprika of kool hetzelfde is. Ook technologie en automatisering in de veeteelt neemt een vlucht. Hierin denken wij mee met onze klanten over het verbeteren van duurzaamheid, dierenwelzijn, milieu en productiviteit.

Lees meer >