Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Paneelbouw

“Als panelenbouwer is het belangrijk om met een leverancier samen te werken die actief is in de markt en verstand van onze business heeft. Vanuit de samenwerking met Elauma Waagmeester hebben wij heel wat interessante klanten weten binnen te halen, die nu structureel zaken met ons doen” vertelt
Arjan.

lindeman

“Door hun goede relatie met industriële bedrijven en machinebouwers is Elauma-Waagmeester een heel belangrijke partner voor ons.”

Arjan Brabander: Paneelbouwer, bij Lindeman, Amsterdam.

Het bouwen van besturingskasten is voor Lindeman de belangrijkste activiteit. Arjan legt uit dat Elauma-Waagmeester het assortiment in huis heeft en de merken voert die zij nodig hebben vanwege hun sterke positie in de industrie. “De beschikbaarheid van de juiste materialen en efficiëntie van leveren die wij met elkaar hebben opgezet is voor ons zeer belangrijk. De mate waarin bij ons een opdracht rendabel is, wordt hier sterk door beïnvloed.”

Arjan is erg te spreken over het contact met de mensen bij Elauma-Waagmeester. “Wij bestellen elektronisch via de webwinkel.
Deze is perfect opgezet en geeft ons alle vrijheid om producten te zoeken en te bestellen.” Toch spreken zij hun vaste contactpersonen zeer regelmatig zegt hij. “We betrekken hen bij de technische- en commerciële zaken waar we tegen aanlopen. Het is prettig werken met mensen die gedreven zijn en verstand van zaken hebben. Dit is wat wij onze klanten willen bieden en daarmee versterken we elkaar.”

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op