Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Uw activiteit

Onze belangrijkste klanten zijn machinebouwers, paneelbouwers, eindgebruikers en installatiebedrijven.

Door het accent te leggen op persoonlijke benadering, continuïteit en kennis van zaken, dragen we bij aan het onderscheidend vermogen van onze klanten.

Paneelbouw

Kasten en panelenbouw vraagt om een speciale benadering. Er worden scherpe eisen gesteld aan de kwaliteit, prijs en levertijd. Elauma Waagmeester heeft in de jarenlange samenwerking met machine- en panelenbouwers ruime ervaring opgedaan in de toelevering van materialen voor besturingspanelen. Hierdoor zijn wij in staat om de condities en processen zodanig in te richten voor paneelbouwers, dat zij hun concurrentiepositie kunnen versterken.

Lees meer >

Machinebouw

Veruit het grootste deel van onze klanten zijn actief in de machine- en apparatenbouw. Iedere machinebouwer heeft zijn eigen specifieke uitdagingen, afhankelijk van zijn klanten en marktsegmenten. Maar zaken als innovatie, optimaliseren van processen en kwaliteit komen bij iedere machinebouwer terug. Wij denken mee vanuit het ontwerp om zo tot optimale oplossingen te komen.

Tijdens het productieproces zorgen wij voor de juiste beschikbaarheid van materialen en laten we onze leveringen naadloos aansluiten op het proces. Daarom kiezen onze klanten voor een langdurige relatie met ons die gebaseerd is op samenwerking.

Lees meer >

Industriële Installateur

Industriële installatiebedrijven onderhouden en optimaliseren installaties gedurende de gehele levensduur van deze installaties. Zij zijn betrokken bij ontwerpen, bouwen, onderhouden en verbeteren van industriële installaties. Dit werk is vaak complex waarbij meerdere disciplines moeten samenwerken. Elauma Waagmeester ondersteund deze installateurs bij hun project-beheer, zodat zij optimale veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen bieden aan hun opdrachtgevers. Door onze deskundige ondersteuning, informatievoorziening en het bieden van de juiste materialen en diensten zijn wij een gewaardeerde van industriële installateurs.

Lees meer >

Eindgebruiker

Elauma Waagmeester is een gespecialiseerde partner van industriële producenten. Dankzij onze kennis van zowel techniek als productieprocessen dragen wij bij aan het hoogwaardige imago van de Nederlandse maakindustrie. Met onze logistieke oplossingen en onze betrokkenheid bij procesoptimalisatie ontzorgen wij onze klanten. Hierbij bieden wij oplossingen op maat, delen we onze ervaring in het meedenken met industriële bedrijven en ontsluiten we informatie en innovaties van toonaangevende leveranciers.

Lees meer >