Creëer de beste bedienings­interface met de innovatieve producten van Harmony

Schneider Electric

Vraag nu een gratis sample aan!

Maak kennis met de nieuwe verzonken drukknop van Harmony en ervaar hoe kwaliteit en design samenkomen in uw bedieningspaneel. Vul het formulier in en ontvang binnen één week een gratis sample.

Vul nu het formulier in


Met de hoogwaardige en innovatieve producten van Harmony tilt u de bedieningsinterface van uw machines eenvoudig naar een hoger plan. Maak uw machines efficiënter en veelzijdiger en creëer een oplossing die voldoet aan de behoefte van uw klanten. De bedienings- en signaleringseenheden van Harmony zijn extreem robuust, voldoen aan de internationale standaarden en hebben een lange levensduur. Harmony is niet zonder reden de meest gebruikte drukknop ter wereld! Harmony, obviously.


Het brede Harmony-assortiment is nog verder uitgebreid met een aantal innovatieve producten.

Bekijk ze hieronder in de webshop


Verzonken kunststof componenten

Wilt u een stijlvol en ergonomisch bedieningspaneel, zonder consessies te doen op de lage kostprijs? Dan zijn de verzonken kunststof componenten van Harmony Flush de ideale oplossing. Het assortiment bestaat uit drukknoppen, verlichte drukknoppen, signaallampen en keuzeschakelaars.

Bekijk in onze webshop >

Verzonken metalen componenten

Met de metalen drukknoppen van Harmony bent u verzekerd van een robuust bedieningspaneel en de beste bescherming. Het meest omvangrijke assortiment (verlichte) metalen drukknoppen, keuzeschakelaars en signaallampen, volledig verzonken in het bedieningspaneel.

Bekijk in onze webshop >

XVU signaalkolom

Continu brandend, flitsend of knipperend? In elke gewenste kleur? Met of zonder zoemer? De componenten van Harmony XVU zijn supermodulair en passen eenvoudig op elkaar. Het aansluiten kost weinig tijd, maar u heeft wel de beschikking over een modern design en veel configuraties.

Bekijk in onze webshop >

Biometrische schakelaar

De biometrische schakelaars van Harmony gebruikt u voor het ontgrendelen van bedieningspanelen. De vingerafdrukscanner is hiervoor de meest betrouwbare optie. Deze geüpdate varianten van de biometrische schakelaars voldoen aan de meest recente privacy-eisen. Daarmee weet u zeker dat uw machines en bedieningspanelen helemaal GDPR-proof zijn.

Bekijk in onze webshop >

Connectiviteits­poorten

Wilt u een snelle en veilige verbinding met het paneel tot stand brengen? Kies er dan voor om een RJ45-poort of USB-poort op het bedieningspaneel te monteren. Daarmee is het mogelijk om PLC's en HMI's te updaten en data te exporteren, zonder dat de kastdeur geopend hoeft te worden.

Bekijk in onze webshop >

Verlichte noodstopknop

Machineveiligheid is een van de belangrijkste onderwerpen bij het ontwerpen van machines. Kies voor de beste machineveiligheid met de nieuwe verlichte noodstopknop van Harmony. Deze valt op door de verlichte rand, waardoor hij altijd intuïtief te bedienen is, en zichtbaar is onder alle omstandigheden.

Bekijk in onze webshop >

Eenvoudige montage

Als machinebouwer of panelenbouwer beperkt u de tijd die u bezig bent met de montage van producten graag tot een minimum. De 7000 verschillende producten binnen de Harmony-reeks zijn allemaal eenvoudig te monteren en zijn gemaakt om in een 22mm uitsparing te passen. Zo realiseert u een forse tijdsbesparing bij het samenstellen van uw panelen.

Verbeterde esthetiek

De juiste knop weten te vinden in een noodsituatie, of goed onderscheid tussen de verschillende functies. Dat zijn eigenschappen die u en uw klanten aan een bedieningspaneel mogen stellen. Een verbeterde esthetiek betekent enerzijds dat alle functies duidelijk herkenbaar zijn, en eenvoudig zijn te onderscheiden door de operator. Maar ook biedt u met de componenten van Harmony de meest stijlvolle interface voor uw klanten.