Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Wiska – In drie stappen een compleet, flexibel en eenvoudig kabeldoorvoersysteem

20-07-2017

Nieuw van WISKA! CONMAXX kabeldoorvoersysteem

WISKA introduceert CONMAXX, een robuust kabeldoorvoersysteem. Met dit flexibele en modulaire systeem kunnen geassembleerde kabels, ongeacht de vorm of maat, probleemloos in schakelkasten en behuizingen gemonteerd worden.

Betrouwbaar, snel en maximale flexibiliteit. Deze eigenschappen kenmerken het nieuwe robuuste kabeldoorvoersysteem CONMAXX van Wiska. Het innovatieve modulaire driecomponentensysteem biedt een nieuwe dimensie in flexibiliteit en tijdsbesparing met daarbij een hoge beschermklasse en trekontlasting. Het modulaire systeem is toepasbaar in veel situaties en sectoren, zoals bijvoorbeeld de elektro-industrie, machine- en paneelbouw, telecommunicatie en energiesector.

Het CONMAXX systeem bestaat uit een frame, vier variabele inzetframes en talloze inzetstukken. Hierdoor zijn geassembleerde kabels, ongeacht de vorm of maat, probleemloos te monteren voor kabeldiameters van 2 mm tot 33 mm.

Het frame bestaat uit één deel. Dit vereenvoudigt de montage en zorgt voor montagezekerheid. De maten van de frames passen op de standaard uitsparingen voor industriële connectoren. Met de vier verschillende inzetframes kunnen de kabeldoorvoeren variabel geconfigureerd worden. De inzetframes vergrendelen met een hoorbare klik, zodat u verzekerd bent van een juiste montage. Een uitgebreid assortiment van voorgesneden inzetstukken maakt het systeem compleet. De unieke conische bouwvorm van de inzetstukken zorgt mede voor de hoge beschermklasse van IP66. Verder garandeert de golvende snede een montagevriendelijke installatie en een pasnauwkeurige ommanteling van de kabels.

In drie stappen een compleet, flexibel en eenvoudig kabeldoorvoersysteem

1) CONMAXX frame

Het glasvezelversterkte frame is bijzonder licht en stabiel van vorm. Het kan eenvoudig op elke standaard uitsparing voor industriële connectoren worden bevestigd en van kabels worden voorzien, zonder bewerkelijk open en dicht schroeven.

2) CONMAXX Grid

CONMAXX biedt een groot assortiment inzetframes voor alle kabeldiameters en installatievarianten. Hierdoor kan het frame heel flexibel en naar individuele behoefte uitgerust worden.

3) CONMAXX Seal

Altijd het passende inzetstuk met bijna 100 verschillende varianten voor geassembleerde kabels, standaard leidingen, beschermslangen en speciale kabels. De ruime keuze aan deelbare en meervoudige inzetstukken bespaart bovendien veel werk bij de montage. Daarnaast kunnen de inzetstukken door hun conische vorm heel eenvoudig ingezet worden.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op