Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


WERMA publiceert een handboek over “Signaaltechnologie voor de industrie”

6-07-2018

WERMA heeft een gids voor “Signaaltechnologie voor de industrie” gepubliceerd als onderdeel van de reeks Dictionary of Technology. Deze uitgebreide gids is nu beschikbaar in het Engels en geeft de technisch geïnteresseerde of zelfs informele lezer een compleet overzicht en basiskennis van het onderwerp. Het naslagwerk staat vol met technische informatie en uitleg, evenals vele praktische voorbeelden. Het naslagwerk is niet alleen gericht op de industriële gebruiker in productie en handel, maar ook op studenten en leerlingen.

Na een algemene introductie van het onderwerp krijgt de lezer een gedetailleerd overzicht van de technische details en functies van industriële signaalapparatuur. Een gedetailleerde uitleg van de verschillende soorten signalen en hun betekenis samen met het verschil tussen de optische en akoestische signaalapparaten wordt gegeven. Het hoofdstuk over “Toepassingen” bevat voorbeelden van het gebruik van signaalapparaten in veel industriële toepassingen, zoals bijvoorbeeld; machines en apparatuur, bedieningspanelen, productielijnen in de automobiel-, algemene en logistieke sector, toepassingen voor verpakken en verzenden en gebouwautomatisering om er maar een paar te noemen.

Daarnaast krijgt de lezer een uitgebreid inzicht in de wereld van digitalisering via de innovatieve draadloos netwerksystemen van WERMA. Ten slotte zullen enkele voorbeelden van “best practice” -toepassingen de enorme voordelen van signaaltechnologie aantonen.

Oplossingen van WERMA, niet alleen voor de algemene industrie
Publicatie van het naslagwerk onderstreept de reputatie van WERMA, een wereldwijd familiebedrijf, opgericht in 1950, niet alleen als een van de marktleiders in signaalproducten, maar ook als technologieleider en trendsetter. Waar eens het bedrijf een nieuwe industriestandaard instelde met de introductie van modulaire signaaltorens, produceert WERMA een breed scala aan optische en hoorbare producten en innovatieve systemen voor procesoptimalisatie in de industrie en logistiek. WERMA heeft altijd enorm veel belang gehecht aan het concept van “intelligente systemen die gewoon werken”.

Reageer snel en ontvang gratis een exemplaar.
We nodigen u uit om deel te nemen en u te registreren op www.werma.com/book.
De eerste 100 registers krijgen gratis een exemplaar van “Signal Technology in Industry”.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op