Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Weidmuller – Innovatieve stuurstroomdistributie

19-09-2017

Weidmüller maxGUARD, ruimtebesparend en efficient

Innovatieve stuurstroomdistributie. Lastbewaking en potentiaalverdeling zijn gecombineerd in één overtuigende totaaloplossing. MaxGUARD heeft een modulair ontwerp, zodat de klant alleen betaalt voor de lastbewaking die zij daadwerkelijk nodig heeft.

Innovatieve ideeën voor de stuurstroomdistributie zijn een vereiste in de paneelbouw. Als onderdeel van het Klippon® Connect product portfolio, biedt Weidmüller maxGUARD en ontwikkelt daarmee consequent verder in de stuurstroomdistributie. maxGUARD biedt lastbewaking en potentiaal verdeling in één complete oplossing – het is overtuigend, efficiënt en innovatief. maxGUARD is een applicatie product, dus met andere woorden, het is precies afgestemd op de specifieke eisen in de paneelbouw.

Over het algemeen zijn bedrijfszekere en onderhoudsvriendelijke stuurstroomdistributies, die geïnstalleerd kunnen worden op een tijd en ruimtebesparende manier, een must voor de efficiënte werking van uw machines en installaties. Het nieuwe maxGUARD systeem integreert de potentiaalverdeelklemmen (die voorheen afzonderlijk werden geïnstalleerd) in de uitgangen van de elektronische lastbewaking als een volledige oplossing in een 24 V DC stuurstroomdistributie component. Een nieuwe combinatie van lastbewaking en potentiaalverdeling zoals dit bespaart tijd tijdens de installatie, verhoogt de veiligheid tegen falen en bespaart ruimte die nodig is op de DIN-rail tot 50%.

maxGUARD wordt gekenmerkt door extreem onderhoudsgemak. Bedien-, test- en verbindings- elementen, ontwikkeld voor paneelbouw waarborgen een veilige toegang tot alle spanningen en de belastingcircuits tijdens de inbedrijfstelling en onderhoudsactiviteiten. Het uitgebreide scala aan varianten en de diverse potentiaalverdeelklemmen alsmede de aanvullende onderdelen zorgen te allen tijde voor een oplossing op maat. De consequent geïntegreerde meetpunten hebben zich als bijzonder gebruiksvriendelijk bewezen voor het zoeken naar en oplossen van storingen. Voor test en controle doeleinden, hebben de potentiaalverdelers praktische signaal-onderbrekers voor een eenvoudige galvanische isolatie van het belasting-circuit. maxGUARD is uitgerust met dwars-verbindingskanalen. Door gebruik van dwarsverbinders wordt de tijd en inspanning die nodig zijn voor de bedrading tussen de lastbewaking en potentiaalverdeelklemmen vermindert. Last but not least, het nieuwe stuurstroomdistributiesysteem heeft een bijzonder ruimtebesparend ontwerp; elektronische lastbewakingselementen en potentiaalverdelers met een breedte van 6,1 mm.

maxGUARD imponeert gebruikers zowel met haar innovatieve concept als de ruimtebesparing tot 50%. De toegevoegde waarde ligt dus in haar technische en tijdbesparende concept, omdat het is ontworpen als een modulaire oplossing. Door de maxGUARD één-kanalige oplossing, betaalt de gebruiker alleen voor wat hij echt nodig heeft, volledig in lijn met het “modulaire” motto, in plaats van ongebruikte kanalen in de blok oplossingen. Tevens bieden de engineering tools van Weidmüller elke gebruiker de gewenste ondersteuning. Vanwege de hoge modulariteit van de maxGUARD kan praktisch iedere basisfunctie van een machine gestandaardiseerd worden en gebruikt worden als geassembleerd blok. Verder is maxGUARD niet afhankelijk van bewaking per kanaal. In plaats daarvan gebruikt het een controle groep, die door de gebruikers als passend wordt beschouwd. Het modulaire systeem van Weidmüller biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden – van het gebruik van afzonderlijke componenten en de definitie van basis functies tot complete stuurstroom-verdeelsystemen.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op