Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Wago: Insteekbare relaismodule voor de TOPJOB®S-rijgklemmen

24-07-2018

De installatie van de nieuwe insteekbare relaismodule van de serie 2042 van WAGO is bijzonder eenvoudig en veilig. Ze worden direct op de basisklemmen van het rijgklemmensysteem TOPJOB®S gestoken. Door de combinatie uit rijgklemmen en relaismodules spaart de gebruiker een extra aansluitniveau uit.

De installatie van de relaismodule is door de insteekbaarheid bijzonder snel en eenvoudig. Door de staande aansluiting worden aansluitfouten bij service-onderhoud handig vermeden. De nieuwe serie bestaat in totaal uit 18 varianten. Zo wordt er aan de eisen van bijna alle industriële- en railtoepassingen voldaan.

Robuust relais ook voor zware omstandigheden
De zware omstandigheden in industriële- en railtoepassingen stellen hoge eisen aan de gebruikte componenten. De nieuwe relaismodules zijn zeer robuust en bestand tegen hoge trillings- en schokbelastingen. Ze voldoen bijvoorbeeld aan de eisen van de railnormen DIN EN 61373 (trillingen en schokken) en DIN EN 50121-3-2 (EMV). Ook het hoge ingangsspanningsbereik van 16,8 V tot 253 V draagt bij aan de universele bruikbaarheid. De relais kunnen zonder beperkingen in een temperatuurbereik van -40 °C tot +70 °C worden gebruikt.

Voordelen:

  • Insteekbare installatie op de TOPJOB®S-rijgklemmen vereenvoudigt de ingebruikname en montage achteraf.
  • De integratie van het relais in het rijgklemmensysteem is een besparing op bedradingstijd en tegelijkertijd ruimtebesparing.
  • TOPJOB®S-opschriftstroken maken een overzichtelijke en onderhoudsvriendelijke opbouw mogelijk
  • Met een ingangsspanningsbereik van 16,8 V tot 253 V evenals controle conform DIN EN 50155 en DIN EN 61010 zijn deze optimaal geschikt voor industriële- en railtoepassingen.
shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op