Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Vierde generatie temperatuurregelaars

15-11-2017

Omron introduceert de vierde generatie regelapparatuur voor fabrieksautomatisering (FA), gebouwd op een gemeenschappelijk ontwerpplatform en met gestandaardiseerde productspecificaties. De nieuwe producten omvatten 144 modellen in twee categorieën: digitale temperatuurregelaars van de E5CD-B- en E5ED-B-serie en A22NE P-noodstopschakelaars met drukknop en met Push-In Plus-technologie.

Omron heeft het ontwerp van zijn apparaten voor fabrieksautomatisering gestandaardiseerd om ruimte te besparen. Daardoor kunnen paneelbouwers kleinere bedieningspanelen maken of meer componenten in het paneel opnemen om de besturingsfunctionaliteit te vergroten.

Daarnaast kunnen besturingspanelen gemakkelijker en sneller worden aangepast, omdat de afmetingen van deze componenten gestandaardiseerd zijn en de componenten kleiner zijn.

Gemeenschappelijk platform
Bovendien is het gemeenschappelijke ontwerpplatform voorzien van Omrons eigen Push-In Plus-bedradingstechnologie, waardoor sneller bedraden wordt gecombineerd met een betrouwbare verbinding en een uitstekende trillingsbestendigheid.

Aangezien de hoogte van componenten kan variëren afhankelijk van factoren zoals energie- en warmteafvoer, zijn de paneelproducten ingedeeld in drie hoofdgroepen met hun eigen specifieke positie in een bedieningspaneel: I/O, besturing en voeding. Binnen elke categorie zijn de optimale ontwerpregels vastgesteld om te zorgen dat loze ruimte wordt beperkt en de breedte tussen kabelgoten wordt geoptimaliseerd.

Digitale temperatuurregelaars
De temperatuurregelaars E5CD-B en E5ED-B zijn van de volgende generatie digitale temperatuurregelaars. Ze zijn ontworpen om een optimale en automatische temperatuurregeling zonder menselijke interventie te bereiken. Alle instellingen die normaal gesproken door experts worden gedaan, zijn geautomatiseerd door middel van algoritmes op basis van kunstmatige intelligentie.

De ‘adaptieve besturingstechnologie’ detecteert automatisch wijzigingen in het proces dat wordt geregeld en past de PID overeenkomstig aan. Omron heeft de E5CD-B- en E5ED-B-serie uitgebreid met modellen die zijn voorzien van Push-In Plus-technologie.

Bij deze technologie worden draden in de achterkant van componenten gestoken, waardoor componenten tegen elkaar aan kunnen worden gemonteerd, waardoor panelen overzichtelijker worden en minder ruimte innemen.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op