Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Veilig heksysteem van Pilz

19-02-2018

Het heksysteem PSENmlock van Pilz biedt een veilige vergrendeling en veilige sluiting in slechts één product. De PSENmlock biedt personen- en procesbeveiliging tot de hoogste veiligheidscategorie PLe.

Door het tweekanaals aansturen van de sluiting wordt een veilige hekbewaking en veilige sluiting in één product mogelijk gemaakt. Daarom is de schakelaar vooral geschikt voor machines met gevaarlijke naloop, waarbij een veilige vergrendeling tot Performance Level d of Performance Level e noodzakelijk is.

Dankzij LED’s aan drie zijden van de behuizing is de diagnose in alle inbouwposities goed zichtbaar. De flexibel gelagerde bedienpen zorgt voor hoge tolerantiecompensatie – ook bij zakkende deuren. De mechanische robuustheid en de robuuste behuizing zorgen voor een lange levensduur en de bescherming van uw investering.

In combinatie met de besturingstechniek van Pilz beschikt de gebruiker over een veilige totaaloplossing voor de bewaking van scheidende veiligheidsvoorzieningen. PSENmlock is uitermate geschikt in de verpakkingstechniek, gereedschapsmachines en persen.

Het heksysteem heeft een hoge sluitkracht (7500 N). Er is geen onbedoelde activering van de sluiting mogelijk dankzij de geïntegreerde herstartblokkering. Het biedt een ruimtebesparende oplossing en eenvoudige montage met de juiste deurgrepen voor zwenk- en schuifdeuren.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op