Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


VanLien – Vluchtroute-aanduiding in het donker

8-05-2017

Van Lien Evago zwart – Energie efficiënte oplossing

Naast de Evago vluchtrouteverlichting is de Evago vluchtroute-aanduiding vanaf mei 2017 ook verkrijgbaar in zwart. Hiermee biedt VanLien u de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld theaters, musea en bioscopen. Doordat het pictogram volledig omvat wordt door een zwart kader treedt er geen hinderlijk strooilicht uit het armatuur. Hierdoor wordt het licht optimaal gebruikt voor een scherpe uitlichting van het pictogram.

Energie-efficiënte oplossing

De Evago vluchtroute-aanduiding is standaard dimbaar, waardoor het lichtniveau tot circa 30% gedimd kan worden. Zo vindt u de balans tussen minimale hinder tijdens een voorstelling, goede zichtbaarheid van de pictogrammen en een energie-efficiënte oplossing. In nood gaat het armatuur uiteraard weer maximaal branden voor optimale veiligheid.

Dezelfde voordelen van Evago

De top in lichtprestatie gecombineerd met een minimalistisch en strak design en geschikt voor plafondhoogtes tot 12 meter. VanLien biedt met Evago een complete lijn noodverlichting. Evago zwart is perfect te combineren en biedt bijna onbegrensde mogelijkheden: 22 en 32 meter zichtafstand, in- en opbouw, met centrale of decentrale voeding, voor plafond- of wandmontage en in wit, aluminium én zwart.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op