Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Tijden veranderen – top2 wordt top3

25-10-2017

Theben vervangt de miljoenen keren verkochte top2-apparaten voor de nieuw ontwikkelde top3-serie digitale schakelklokken. Tot de highlights behoren de eenvoudige programmering per app, de veilige dataoverdracht via de Bluetooth OBELISK top3 dongle en het hoge 600 W LED-vermogen. Tegelijkertijd zijn top3-apparaten gegarandeerd volledig compatibel met top2-apparaten.

De nieuwe digitale schakelklokken top3 bieden maximale flexibiliteit en zijn zowel op de pc en laptop als per app op een tablet of smartphone en natuurlijk en direct op het apparaat programmeerbaar. De gemaakte programma’s kunnen eenvoudig met de Bluetooth OBELISK top3 naar het top3-apparaat worden geüpload. De Low Energy Dongle-technologie biedt aanzienlijke veiligheidsvoordelen ten opzichte van vast geïnstalleerde Bluetooth-ontvangers, omdat deze kunnen worden gemanipuleerd, bijvoorbeeld op openbare plaatsen of bij de straatverlichting. De in Smart Home-omgevingen bewezen Low Energy-technologie in top3 verlaagt bovendien het stand-by-verbruik aanzienlijk en bespaart geld. Tijdprogramma’s kunnen direct uit de app in de cloud worden opgeslagen, per e-mail worden verzonden of van de ene smartphone naar de andere worden gekopieerd. De overdracht van een tijdprogramma naar een top3-apparaat kan ook zonder netaansluiting plaatsvinden. Bereid de klok op de montage voor door het tijdprogramma eenvoudig al in batterijmodus over te dragen.

Breed toepassingsgebied
De nieuwe digitale schakelklokken top3 zijn bij uitstek geschikt voor het tijdgestuurd schakelen van straat-, etalage- of reclameverlichtingen, voor de lichtregeling in en rondom openbare gebouwen en parkeergarages en voor schoolklokken en ventilatie-installaties, pompen en fonteinen resp. overige toepassingen. Met de astronomische schakelklokken SELEKTA top3 van Theben kunnen aangesloten verbruikers precies na zonsop- en -ondergang worden geschakeld.

Volledig compatibel met top2
Dankzij identieke aansluitklemmen van de top2-apparaten vergeleken met top3-apparaten kunnen deze uiterst eenvoudig en snel worden vervangen zonder nieuwe bedrading. Met de nieuwe Bluetooth OBELISK top3 – of een aanwezige OBELISK top2 – kunnen top2-programma’s worden uitgelezen en naar top3-apparaten worden overgedragen. Dit bespaart veel tijd en geld, omdat een uitgebreide herprogrammering bij het vervangen van apparaten vervalt.

Getest, hoog vermogen
Dankzij de nieuw ontwikkelde nuldoorgangsschakeling kunnen ook de hoge LED-inschakelstromen van LED’s betrouwbaar onder controle worden gehouden. Vergeleken met top2 kan met top3 het 5-voudige LED-vermogen worden geschakeld (maximaal 600 W, 800 A). Door de hoge testeisen in ons eigen laboratorium met bijv. 40.000 schakelcycli overtreft top3 soms zelfs de norm.

Extra comfortfuncties
De nieuwe astronomische schakelklokken SELEKTA bieden vele verschillende functies zoals geïntegreerde geo coördinaten. Zo neemt de app de huidige locatie over van de standaardfunctie van het mobiele eindapparaat. Deze kan naar de astronomische schakelklokken SELEKTA worden overgedragen, waardoor de geo coördinaten (lengte- en breedtegraad) niet meer handmatig en tijdrovend hoeven te worden ingevoerd. Bovendien zijn alle top3-apparaten in 18 taalversies verkrijgbaar in plaats van vijf bij top2. Zo kunnen de apparaten flexibel overeenkomstig de taaleisen van de klanten worden ingesteld.

 

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op