Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Software van Weidmüller

23-08-2018

Vereenvoudig uw proces met onze engineeringsoftware
Door slimme integratie van de beschikbare gegevens zijn besparingen tot wel 60% mogelijk in de workflow vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Weidmüller helpt u daarbij met de juiste productdata en een pakket engineeringstools.

De softwarepakketten en integratietools van Weidmüller zijn intuïtief en gemaakt om de dataflow vanaf het ontwerp tot en met de oplevering éénduidig en doorzichtig te maken. Projecten worden hiermee duidelijk gedocumenteerd. De data hoeft maar één keer te worden ingevoerd en wordt gebruikt voor uw gehele proces tot en met de inbedrijfstelling. De juiste documentatie helpt u ook met onderhoudswerkzaamheden tijdens de serviceperiode van de installatie! Alle pakketten worden als download beschikbaar gesteld op onze website.

Enkele voorbeelden:
Weidmüller Configurator De Weidmüller Configurator is een krachtige engineeringsoftware voor de configuratie van klemmenrails en complete assemblages van Weidmüller producten. De software adviseert u over optimale samenstellingen, geeft een 3D beeld, creëert bestellijsten en biedt integratie met andere engineeringstools binnen uw organisatie.

M-Print® PRO software voor printers
Het complete softwarepakket om markeringen en etikettering voor apparaten, kabels, geleiders of verbindingen conform de industriële standaarden af te drukken op de printers van Weidmüller.

In detail: M-Print® PRO eCAD interface
voor etikettering en markering U kent het wel: Wat is de juiste markering en etikettering? Hoe kan ik de kosten daarvan reduceren? Om de juiste markeringen en etikettering daadwerkelijk op het eindproduct te krijgen zijn vele stappen nodig. Kopiëren en plakken van het een naar het ander pakket geeft bij elke stap een foutkans en maakt het proces ondoorzichtig en mogelijk onnodig kostbaar. Wij adviseren daarom dit markeringsproces als een geïntegreerd element van engineering te zien. Dit betaalt zich terug in elke stap vanaf de planning tot en met het onderhoud. Met M-Print® PRO eCAD kopiëren, plakken en handmatige wijzigingen die niet goed worden doorgezet zijn dan verleden tijd.

De juiste markering voor elke toepassing met M-Print® PRO eCAD. De juiste markeringen worden toegewezen aan klemmenstroken, apparaten en kabels. Een gestandaardiseerd markering-systeem!

Afhankelijk van de toepassing, normen en omstandigheden kunt u de juiste materiaaleigenschappen kiezen. Handmatige invoer kopiëren van een pakket naar het andere is niet meer nodig. U heeft de technische documentatie en de volledige afdrukgegevens beschikbaar voor de werkplaats en montage in het veld. Hiermee wordt de foutkans drastisch verlaagd en de montagetijden verkort waardoor er besparingen tot wel 60% mogelijk zijn.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op