Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Slimme ledverlichting Philips Interact Pro voor het MKB

18-05-2018

Nu steeds meer producten worden gekoppeld aan het internet, worden deze alsmaar slimmer. Dit geeft de gebruiker meer flexibiliteit, bespaart extra kosten en biedt meer comfort.

Van kantoortuin naar slimme werkplek
Met Philips Interact Pro sluit jij als installateur elk lichtpunt aan op de netspanning en kun je met behulp van een app alle werkruimten indelen en het gedrag van de verlichting eenvoudig instellen. Moeten de lampen op de gang aan gaan bij beweging? De meeting ruimte anders belichten als de beamer aan staat? Het licht 100% aan als de schoonmaker langs komt op dinsdagavond? Geen probleem. Je hebt maximale controle over de lichtpunten zonder moeilijke bekabeling en configuraties. Met LED-verlichting als nieuwe standaard, ligt er een kans voor de installatiebranche om met slimme verlichting, gekoppeld aan het internet, een betere beleving aan te bieden voor gebruikers. Tot dusver bleef het Midden- en kleinbedrijf (MKB) verstoken van deze ontwikkelingen maar dat is nu verleden tijd.

De eerste installatie is niet anders dan bij normale verlichting. Spanning op de armatuur, ophangen volgens het lichtplan en klaar. Vervolgens hang je een gateway op die je aan het internet koppelt.

Instellen in 3 stappen;

  1. Laat de app alle lichtpunten, draadloze schakelaars en bewegingssensoren zoeken.
  2. Definieer de werkruimtes en koppel elke armatuur of schakelaar aan een ruimte.
  3. Voeg direct specifiek gedrag toe, of pas dit later eenvoudig aan. De beste ideeën komen namelijk tijdens het gebruik.

Interact Pro, slim, efficiënt, intuïtief

Interact Pro maakt deel uit van het Interact IoT platform. Ontdek de overige mogelijkheden voor o.a. kantoren, steden en sportclubs.

> Klik hier en ontdek Interact

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op