Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Slim wonen met Theben

31-07-2018

LUXORliving is dé eenvoudige wooncomfortregeling van Theben. Een groot voordeel is dat LUXORliving eenvoudig gemonteerd, geïnstalleerd en in gebruik genomen kan worden. De instellingen zijn te regelen via de software LUXORplug en voor de gebruiker staat de app LUXORplay ter beschikking.

Gemak
LUXORliving maakt het iedereen net een stukje makkelijker. Als de bewoners thuis zijn, ondersteunt het systeem bij het gewenste comfort op enig moment. Als de bewoners niet thuis zijn, dan neemt de controller (IP1) de bediening over. De slimme wooncomfortregeling slaat de gebruikgewoontes van de laatste zeven dagen op en simuleert aanwezigheid. Extra veiligheid in huis. En het gemak geldt ook voor de installateur. Want de ingebruikname is super eenvoudig, net zoals de bediening. LUXORliving is betrouwbaar en simpel.

Een aantal luxe regelingen

  • Wanneer ’s middags de ramen aan de voorkant steeds op hetzelfde moment opgewarmd worden, regelt LUXORliving de stand van de jaloezieën.
  • De avond gaat in en LUXORliving regelt een aangename temperatuur in de slaapkamer en zorgt aan het begin van de dag dat de badkamer de juiste temperatuur heeft voor een goede start van de dag.

Alles volledig afgestemd op de wensen van de bewoners. In het hele huis. Elk moment van de dag.

Gecertificeerde KNX-installatie
LUXORliving is een gecertificeerde KNX-installatie en hiermee geschikt voor de toekomst. Een betrouwbaar uitbreidbare investering met zoveel KNX als nodig en zo weinig mogelijk complexiteit.

LUXORliving samengevat
Een slim systeem, bestaande uit actoren, sensoren, netvoeding en de systeemcentrale IP1. De ingebruikname is supereenvoudig. Tevens is LUXORliving gebaseerd op een open standaard en is daardoor een systeem dat al op de toekomst is voorbereid. LUXORliving XL is aan te sturen middels de gebruikersapp LUXORplay.

LUXORliving is een volwaardig op KNX gebaseerd systeem. De apparaten worden bij de KNX Association geregistreerd en gecertificeerd.

LUXORliving biedt de volgende voordelen:

  • Laagdrempelig instap voor SmartHomes
  • Flexibele bedrading
  • Eenvoudige bediening per app
  • Simpele configuratie middels ‘drag & drop’
  • Open, gestandaardiseerd en al op de toekomst voorbereid systeem
  • Installatie kan op een later tijdstip ook per ETS worden geprogrammeerd en uitgebreid

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op