Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Sinamics V20 Smart Access-module

9-08-2018

De Sinamics V20 serie frequentieregelaars van Siemens zijn uitgebreid met een additionele module voor draadloze inbedrijfname, diagnose en bediening.

De webserver module ‘Sinamics V20 Smart Access’ is een klein apparaat voor draadloze toegang dat kan worden gemonteerd op de voorzijde van de regelaar. Hiermee krijgt de gebruiker toegang tot de regelaar via een beveiligde wifi-verbinding met laptop, tablet of smartphone voor functies als parameter setting, bewaking van foutmeldingen en motorstromen. De regelaar kan dus eenvoudig worden benaderd, zelfs als deze is geïnstalleerd in moeilijk begaanbare plaatsen.

De intuïtieve gebruikersinterface maakt het mogelijk om snel en eenvoudig de regelaar in bedrijf te nemen via inbedrijfname wizards. Met de webserver technologie is er geen additionele software noodzakelijk, de reeds aanwezige web browser op het betreffende apparaat kan worden gebruikt.

De regelaars blinken uit in eenvoudige bediening en robuust ontwerp. Ze zijn geschikt voor diverse industriële toepassingen zoals pompen, ventilatoren, compressoren en transportbanden. Door een geïntegreerd C1 filter kan de V20 ook worden toegepast in een huishoudelijke omgeving zoals in fitness apparatuur, industriële wasmachines, koelvitrines en HVAC installaties.

Functies:

  • Inbedrijfstelling met inbedrijfstellingswizard
  • Parametrering en opslag
  • Motor in JOG-modus uitvoeren
  • Conversiestatus controleren
  • Snelle diagnose
  • Back-up en terugzetinstellingen

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op