Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Siemens Sirius ACT: Drukknoppen en signaalelementen in modern design

1-08-2018

Met Sirius ACT presenteert Siemens een geheel nieuw ontwikkeld systeem van bedienings- en signaleringsmateriaal. Het modulaire systeem onderscheidt zich door zijn robuuste uitvoering in beschermingsklasse IP69K, een hoogwaardig design en grote gebruiksvriendelijkheid. Gebruikers kunnen kiezen uit een breed spectrum van druk- en noodstopknoppen, keuze- en sleutelschakelaars, alsmede akoestische en optische signaalgevers.

Het veelzijdige in metaal of kunststof uitgevoerde portfolio kan flexibel worden gecombineerd met verschillende contactelementen en led-modules. Met behulp van een online configurator kunnen specifieke uitvoeringen drukknoppen of drukknopkasten overzichtelijk en eenduidig geconfigureerd worden. De aansluiting van de componenten op de besturing verloopt via standaard bekabeling of optioneel via AS-interface, IO-link of Profinet. De drukknoppen en signaalelementen kunnen dankzij de mechanische beveiliging tegen verdraaiing en innovatief opklik-montageconcept, eenvoudig, snel en foutloos worden geïnstalleerd. Ook is het maken van een montagegat met centreeruitsparing niet nodig, slechts een ‘rond gat’ volstaat.

Siemens biedt een online configurator aan voor een snelle en comfortabele samenstelling en bestelling van de componenten.

  • Modulair systeem van bedienings- en signaleringsmateriaal in vier designlijnen van 22 mm en 30 mm
  • Uitgebreid spectrum van drukknoppen, schakelaars en signaal-leds in verschillende kleuren en uitvoeringen voor elke toepassing en standaard IP69K
  • Bijzonder eenvoudige installatie met perfecte beveiliging tegen verdraaiing
shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op