Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Siemens IP65-beschermd HMI panel en panel-PC

14-06-2018

De Simatic HMI TP1200 Comfort Panel PRO (PROtected) met 12” display en de industriële Panel-PC Simatic IPC477E PRO met zijn 15-, 19- en 22 inch-display zijn volledig IP65-beschermd en zijn volgens fabrikant Siemens met name geschikt voor high-end toepassingen en complexe visualiseringstaken voor gebruik buiten schakelkasten.

Flexibele montagetechnieken zorgen voor een eenvoudige bediening en optimaal zicht op visualisering en proces.
De Simatic IPC477E PRO Panel PC geniet van de verbeterde technologie van de E-generatie industriële panel PC’s. Deze wordt met de 6e generatie Intel Core i-processoren, moderne Celeron- of Xeon-processoren geleverd. De panel-PC is verder uitgerust met allerlei interfaces zoals 3× Gigabit Ethernet, 4× USB 3.0 en optioneel 2× COM, zodat hij flexibel kan worden ingezet.

De extension units (uitbreidingscomponenten) van Siemens vormen een uitbreiding op de bediening van de volledig IP65-beschermde PRO-apparatuur. De 12 tot 22 inch extension units, bestaande uit standaardcomponenten zoals, basisapparaat, uitbreidingscomponenten, montage-adapter, toetsenbordlade en optioneel toetsenbord in roestvrijstalen IP65-uitvoering, maken systeemoplossingen op maat mogelijk. Ze onderscheiden zich door eenvoudige montage en aansluiting, zijn gebruiksvriendelijk en laten zich eenvoudig aan individuele wensen van de klant aanpassen. Bovendien zijn er tal van bedieningselementen: van meldlampen, keuze- en sleutelschakelaars, noodstop paddenstoel-drukknoppen, USB-interface en RFID-reader tot en met het roestvrijstalen toetsenbord.

De bedieningselementen kunnen worden gelabeld met behulp van labelhouders en inscriptieplaatjes of inscriptieplaatjes en signaalindicatoren. De extension unit is ook leverbaar als Profisafe-model naast het klassiek bedrade en buscompatibele Profinet-model.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op