Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Siemens HMI-apparaten met complete IP65 en IP66-bescherming voor bediening en bewaking

31-10-2018

Siemens heeft haar systeemfamilie van compleet beschermde HMI-apparaten (Human Machine Interface) voor machinegerelateerde, kastloze visualisatie en automatisering uitgebreid. Nieuw zijn de SIMATIC Thin Client PRO-bedieningsterminals met 15, 19 en 22 inch schermgrootte en complete IP65-bescherming. Zoals alle apparaten in de PRO-serie kunnen de nieuwe Thin Clients worden uitgebreid met uitbreidingscomponenten (extension units) – zoals een montage-adapter, toetsenbordhouder en toetsenbord.

Nieuwe uitbreidingsopties zijn bedieningselementen met USB-interfaces en een Extension Box met variabele grepen voor comfortabele bediening van de panelen op de machine.

Nieuw in de serie Ex-HMI-apparaten is de Simatic HMI Thin Client Ex OG met complete bescherming conform IP66. Deze kan worden gebruikt in de zones 1/21 en 2/22 zonder verdere bijzondere maatregelen, zoals speciale behuizingen of aanvullende certificeringen. De Ex OG HMI-apparaten zijn speciaal ontworpen voor toepassingen in sectoren als chemie, olie, gas en scheepsbouw, en zijn geschikt voor gebruik bij extreme temperaturen van -40 C tot +65 graden Celsius. De nieuwe Ex OG-apparaten worden aangevuld met materiaal voor vier montagesoorten en diverse apparatuuropties, zoals camera’s, Bluetooth, draadloze netwerkverbinding en interne RFID(Radio Frequentie Identificatie)-lezers.

siemens.com

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op