Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Schneider productgroepen indeling

26-09-2019

De productgroepen QA en TA zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot omvangrijke groepen met een grote verscheidenheid aan producten. Wij, als Schneider Electric, merken dat door deze grote verscheidenheid aan producten het voor onze klanten niet altijd duidelijk is waar deze productgroepen voor staan. Daarom hebben wij besloten om hier een logischere structuur in aan te brengen.

Splitsing QA en TA productgroepen:

TA: Motor starter producten:  

  • De productgroep TA bevat elektromechanische productreeksen voor TeSys (Switching & control). Uit deze groep worden de productreeksen met stuurspanning lager dan 38 ampère in de nieuwe groep TI (Motor starter producten basis) geplaatst. Dit zijn de meest gevraagde stuurspanningen binnen de TeSys reeks. De overige elektromechanische productreeksen blijven binnen TA.

QA: A9 DIN rail componenten:

  • De productgroep QA bevat momenteel een diverse verzameling aan Acti9/Domae reeksen voor verschillende toepassingen. Deze reeksen worden opnieuw ingedeeld, zodat dit een logischer geheel wordt. In de nieuwe productgroep QI worden de Acti9 basis producten vanuit QA geplaatst. De overige Acti9 reeksen, die meer functionaliteiten bevatten, zullen in QA blijven.

Overige productgroep wijzigingen:

HE: Domae/Resi-9 Residentieel:

  • Vanaf 1 oktober 2019 is de nieuwe productgroep HE actief. In productgroep HE zijn de Resi9 en Domae producten uit QA en QS (Acti9 runners) geplaatst die bedoeld zijn voor de residentiële/woningbouw markt.

Overige wijzigingen:

  • Vier Acti9 referenties verplaatst van QA naar QS.
  • Tenslotte worden tien referenties van Powertag en toebehoren verplaatst van QA naar QD. Daarmee zijn Powertag Link en toebehoren volledig ondergebracht in QD.
shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op