Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Schneider Electric LED-lamp voor multimontage

15-08-2018

Maakt optimaal gebruik van de ruimte, past in de meeste behuizingen en is gemakkelijk en snel te installeren
De veelzijdige en geoptimaliseerde ledverlichting voor universele behuizingen zijn hier een goed voorbeeld van. Door de zeer brede spreidingshoek en het comfortabele kleurenspectrum geeft het led armatuur licht in elke situatie. Daarnaast hebben ze een slim ontwerp waardoor ze eenvoudig en snel te installeren zijn.

Er zijn verschillende montagemogelijkheden waaronder magnetisch en via een DIN-rail. Een groot voordeel van deze ledverlichting is dat ze erg energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben. De ledverlichting kan in veel gevallen toegepast worden conform de NEN-EN-IEC 60204-1 norm.

Binnen het assortiment zijn er drie soorten led armaturen beschikbaar:

  1. Draagbare LED armatuur: Een compact, efficiënt en draagbaar armatuur die geschikt is voor zowel tijdelijke onderhoudsactiviteiten als permanente installatie. Het ontwerp staat voor mobiliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid.
  2. Compacte LED armatuur: Een eenvoudige, universeel compatibele oplossing die waar voor uw geld biedt. Er zijn twee montagemogelijkheden en er kunnen maximaal tien armaturen gekoppeld worden. Dankzij de lichtspreiding kunnen twee aangrenzende kasten door één lamp verlicht worden.
  3. LED armatuur voor multimontage: Maakt optimaal gebruik van de ruimte, past in de meeste behuizingen en is gemakkelijk en snel te installeren. Er kunnen maximaal vijf armaturen gekoppeld worden. Door de optionele aanwezigheidsdetector is de installatie van een deurschakelaar overbodig.

Download hier een brochure

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op