Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Schneider Electric Harmony Plus

22-01-2018

Nieuw Harmony+ aanbod tilt slimme machines en bedieningspanelen naar een hoger niveau
Ontdek Harmony, een uitgebreid en innovatief assortiment robuuste producten voor slimme machines en bedieningspanelen. Geschikt voor toepassing in veeleisende industriële omstandigheden en onder extreem hoge of koude temperaturen. De uitgebreide Harmony-reeks omvat drukknoppen, schakelaars, controlelampen en signaalkolommen.

Het robuuste Harmony assortiment van Schneider Electric is uitgebreid met innovatieve accessoires, waaronder:

  • USB en RJ45 poorten
  • 3 fasen controlelampen
  • timers en potentiometers

De USB en RJ45 poorten maken het mogelijk een snelle en veilige verbinding tot stand te brengen voor export van data of updaten van de PLC en HMI software. Met de nieuwe timers en potentiometers breng je de bediening van machines naar een hoger niveau. En met de industriële toepassingen van Harmony+ voldoe je uiteraard aan de internationale standaarden.

Betrouwbaar
De Harmony – reeks bestaat uit robuuste en ergonomische drukknoppen , schakelaars en controlelampen. Ze voldoen aan internationale standaarden en certificaten voor toepassingen onder zware omstandigheden . Ze zijn beschermd tegen vochtindringing tot wel IP69K, geschikt voor temperaturen van – 40 °C tot +70°C en bestand tegen mechanische krachten op basis van IK06.

Efficiënt
De eenvoudige montagemogelijkheden van Harmony+ zorgen voor een significante tijdsbesparing , onder meer door comptabiliteit met de volledige 22mm – reeks van Harmony – accessoires.

Connected
Met de nieuwe USB – en ethernet poorten verbindt je eenvoudig en veilig een PC of USB – harddisk met jouw machine voor bijvoorbeeld het uitlezen van data of het updaten van de PLC of HMI.

Download hier een productflyer (PDF)

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op