Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Phoenix Contact – Meerkanaals elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars

28-03-2017

Phoenix Contact CBM en CBMC bieden meer functionaliteit

De meerkanaals elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars CBM en CBMC bieden meer functionaliteit op minder benodigde ruimte. Dankzij de push-in-aansluittechniek zijn ze vooral geschikt voor toepassing in de machinebouw en besturingstechniek.

CBM – apparatenbeveiligingsschakelaar met nominale stroom-assistent

Beveilig met de meerkanaals apparatenbeveiligingsschakelaars CBM vier tot acht kanalen betrouwbaar tegen overbelasting en kortsluitstromen. Dankzij de geïntegreerde nominale stroom-assistent stelt u kinderlijk eenvoudig de juiste nominale stromen voor uw verbruikers in. De gekozen instellingen worden elektronisch vergrendeld. Hierdoor wordt het gevaar van ongewilde foutieve instellingen voorkomen.

Het geïntegreerde systeem voor vroegtijdige waarschuwingen zorgt voor minder uitval. Als 80 % van de ingestelde nominale stroom van een kanaal wordt bereikt, wordt er via de bijbehorende led een waarschuwing afgegeven. Bovendien kan de afzonderlijke signaaluitgang worden gebruikt voor een afstandsmelding.

Door de actieve stroombegrenzing kan de voorgeschakelde voeding optimaler worden gebruikt. Dit maakt toepassing van kleinere schakelende voedingen mogelijk en voorkomt ongewilde spanningsonderbrekingen.

CBMC – zeer compacte apparatenbeveiligingsschakelaars

De nieuwe elektronische apparatenbeveiligingsschakelaar CBMC van Phoenix Contact is exact op maat gemaakt naar uw eisen: hij combineert een compacte bouwvorm met klantspecifieke instelmogelijkheid. De vier kanalen zijn eenvoudig en zonder gereedschap via de led-toetsen instelbaar.

Het geïntegreerde systeem voor vroegtijdige waarschuwingen zorgt ook bij CBMC voor minder uitval. Als 80 % van de ingestelde nominale stroom van een kanaal wordt bereikt, wordt er via de bijbehorende led een waarschuwing afgegeven.

CBMC biedt ook voor NEC Class 2-stroomcircuits de passende oplossing. De instelbare apparaten voor één t/m vier ampère bieden optimale beveiliging voor kabels en sensoren door een extra interne uitgangszekering.

Voor u betekent dat: stromen eenvoudig en flexibel instellen, ruimte besparen en alle toepassingen met maar één apparaat betrouwbaar beveiligen.

Zorg voor een optimale beveiliging van uw installatie en bestel de artikelen reeds voorgeconfigureerd volgens uw specificaties.

Uw voordelen
• veelzijdig inzetbaar dankzij fijne onderverdeling van de nominale stroom
• ruimtebesparende, eenvoudige installatie dankzij de compacte bouwvorm en push-in-aansluittechniek
• hoge veiligheid van de installatie dankzij elektronische vergrendeling van de ingestelde nominale stromen
• veel toepassingsgebieden dankzij het brede temperatuurbereik en de hoge schok- en trillingsbestendigheid

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op