Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Phoenix Contact- HMI’s voor outdoor toepassingen

14-07-2017

Phoenix Contact HMI’s bieden hoge prestaties en robuustheid

De HMI’s voor outdoor-toepassingen met nieuwe processorgeneratie en glas-film-glas-touch bieden hoge prestaties en robuustheid voor veeleisende toepassingen.

Met de C1D2-certificering voor outdoor-toepassingen kunt u uw installatie in elke omgeving bedienen en visualiseren. Dankzij optical bonding kan het display ook bij direct invallend zonlicht worden afgelezen, is het bestand tegen UV- en IR-straling en kan het met werkhandschoenen worden bediend.

De HMI’s hebben een breed temperatuurbereik van -20 °C tot +70 °C (resp. -32 °C tot +70 °C). Door de beschermklasse IP67 is de bedieningsunit weersbestendig en bovendien resistent tegen omgevingsinvloeden als zoutnevel, termieten en chemicaliën.

Met de krachtige 1 GHz-processor beschikken de outdoor-HMI’s over snelle reactie- en beeldwisselingstijden. De verschillende display-diagonalen van 4,3” tot 12,1” bieden u flexibiliteit bij de engineering van de installatie. De interfaces 1 x ETH (10/100) en 2 x USB 2.0 zijn standaard geïntegreerd en daarnaast kunnen de bedieningsunits via optionele interfaces zoals 1 x RS-232, 1 x RS-485 of 2 x CAN op veel verschillende manieren worden gekoppeld.

De geïntegreerde visualiseringssoftware Visu+ alsmede de gratis Visu+ Express maken een eenvoudige engineering van de visualisering mogelijk en door verschillende drivers kan deze flexibel met de systemen van diverse fabrikanten worden gekoppeld.

Uw voordelen
•perfect voor outdoor-toepassingen dankzij bij zonlicht afleesbaar display en weerbestendige materialen
•eenvoudig te bedienen, ook met werkhandschoenen
•resistent tegen UV- en IR-straling alsmede tegen omgevingsinvloeden als zoutnevel of termieten
•bestand tegen chemicaliën zoals agressieve reinigingsmiddelen of de-icing-middelen voor vliegtuigen
•toepassing in extreme omgevingen dankzij een breed temperatuurbereik van -20 °C tot +70 °C

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op