Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Phoenix – Actieve redundantiemodulen voor preventieve functiebewaking

25-08-2017

Phoenix Contact SINGLE ORING, bespaart tot 70 procent energie

Verhoog de beschikbaarheid van uw installatie met de actieve redundantiemodulen uit de voedingenfamilie QUINT

Gebruik de nieuwe modulen SINGLE ORING voor de ontkoppeling en maak de leiding gescheiden tot aan de belasting. In combinatie met de nieuwe voedingen QUINT POWER wordt het redundante systeem volledig bewaakt. Voor een preventieve functiebewaking informeert het redundantiemoduul u over de uitgangsspanningen van de voedingen, over defecten in de bedrading en het ontkoppelingssegment alsmede over de actuele belastingsstroom. Kritische bedrijfstoestanden worden daardoor vroegtijdig herkend.

Bespaar tot 70 procent energie door de modulen SINGLE ORING en de actieve ontkoppeling met MOSFET toe te passen. De modulen zijn met 40 A geschikt voor gelijkspanningen van 12 tot 24 V. Ze hebben een smalle bouwvorm van 32 mm en zijn geschikt voor de montagerail.

Door het brede temperatuurbereik van -40 tot +70 °C zijn ze geschikt voor industriële toepassingen. Het redundantiemoduul met beschermende laklaag (plus-variant) zorgt bovendien ook onder extreme omgevingsomstandigheden zoals stof, vuil, corrosieve gassen en 100 % luchtvochtigheid voor een maximale beschikbaarheid van uw installaties. Door de OVP (Over Voltage Protection) worden optredende overspanningen op 30 V DC begrensd om daaropvolgende verbruikers tegen overspanningen te beschermen.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op