Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Pepperl+Fuchs, Industrial Box Thin Clients voor 24/7 gebruik

12-07-2018

Explosieve atmosfeer, ruwe omgevingen, extreme temperaturen – de procesindustrie stelt speciale eisen aan mensen en technologie. Dit geldt ook voor zogenaamde thin clients, zoals deze bekend zijn uit kantoortoepassingen. In tegenstelling tot traditionele pc’s voeren thin clients toepassingen uit die niet op een lokale computer staan ​​maar op externe servers en worden alleen de afbeeldingsinformatie en invoer via het netwerk overgedragen.

Aangezien de centralisatie en virtualisatie van computers steeds gebruikelijker worden in moderne procesbesturingssystemen , winnen thin clients daar ook aan belang. Om het meeste uit deze technologie te halen onder de milieuomstandigheden van de procesindustrie, heeft Pepperl + Fuchs industriële box thin-clients ontwikkeld die kunnen worden gebruikt in veeleisende omgevingen. Met de BTC12 voegt het bedrijf een nieuwe versie toe aan BTC01, waarmee het portfolio van industriële thin clients wordt uitgebreid.

De BTC12 presenteert zichzelf in een bijzonder robuuste, gesloten IP4x- behuizing en is ontworpen voor een 24/7 werking. Met een uitgebreid temperatuurbereik van -20 tot +60 ° C van de BTC12 kan ook bij extreme temperaturen flexibel geïnstalleerd en opgeslagen, bijvoorbeeld in kasten, laden of containers. Alle interfaces zijn mechanisch te beveiligen, zodat de Box Thin Client wordt beschermd tegen wegglijden uit de stekker, zelfs in geval van trillingen.

Duidelijk zicht – van Quad Monitor tot Ultra HD
Moderne grote schermen zijn niet alleen in woonkamers, maar ook steeds vaker in controlekamers. Pepperl + Fuchs heeft de BTC12 geoptimaliseerd voor gebruik met de nieuwste schermtechnologie . De nieuwste versie van het apparaat is voorzien van twee DisplayPort-interfaces , met de ultra-HD schermen met een 4K kan worden gebruikt bij 60 Hz -Resolutie – dit een optimaal overzicht van uw processen garandeert. Met de DP ++ -functie kunnen gebruikers ook verbinding maken met HDMI-ingeschakelde monitoren met een passieve DisplayPort HDMI-kabel.

De bekende BTC01 ondersteunt zelfs quad-monitor setups en maakt dus het weergeven op vier full-HD- schermen mogelijk. Met de Pepperl + Fuchs Box Thin Client-portfolio hebben gebruikers de volledige flexibiliteit om monitoring in de controlekamer aan te passen aan hun individuele behoeften.

De BTC01 ondersteunt suprastructuren met maximaal vier monitoren.

Eenvoudige configuratie met RM Shell 5
Om niet alleen de installatie van de hardware te vereenvoudigen, maar ook de configuratie en inbedrijfstelling van de Box Thin Client , is de VisuNet RM Shell 5- firmware al vooraf geïnstalleerd en zelfs vooraf geconfigureerd voor verschillende besturingssystemen. Dit betekent dat de BTC, net als de op thin-client gebaseerde VisuNet Remote Monitors van Pepperl + Fuchs, snel en gemakkelijk in slechts enkele minuten in gebruik kan worden genomen. De nieuwe generatie RM Shell is gebaseerd op Microsoft® Windows 10 IoT Enterprise LTSB , waarvoor Microsoft beveiligingsupdates voor de lange termijn biedt. Daarnaast heeft de RM Shell 5 met geïntegreerde beveiligingsmechanismen die het systeem op betrouwbare wijze beschermen tegen schadelijke bestanden en programma’s.

De RM Shell 5-firmware is beschikbaar op alle Pepperl + Fuchs VisuNet-apparaten en biedt een complete thin client-oplossing voor de procesindustrie – van BTC in de controlekamer tot de externe monitor in zone 1/21 . Dankzij de innovatieve invoegsoftware VisuNet Control Center kunnen systeembeheerders alle apparaten vanaf een centraal werkstation instellen, configureren en bewaken en zo efficiënt beheren.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op