Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Pepperl + Fuchs: Eenvoudige integratie van drukknoppen in de AS-interface

6-04-2018

Er is een grote verscheidenheid aan modules, voedingen, repeaters, masters en gateways beschikbaar voor AS-interfacenetwerken . Maar het bereik van AS-interface-drukknoppen is enigszins beperkt en voldoet niet altijd aan de gebruikersvereisten. Om dit probleem op te lossen heeft Pepperl + Fuchs de unieke CB10-module ontwikkeld , die eenvoudige integratie van drukknoppen en sleutelbediende schakelaars in AS-interfacenetwerken mogelijk maakt. Dit geeft gebruikers de flexibiliteit om te kiezen uit een verscheidenheid aan niet-AS-interface drukknoppen die bij hun toepassing passen.

Flexibele installatie, eenvoudige montage
De compacte CB10- module kan eenvoudig in bestaande drukknopkasten of achterpanelen worden gemonteerd. Een innovatief smeltlijmproductieproces maakt het mogelijk om de elektronische componenten volledig te overspuiten zonder spuitgieten. Het resultaat is een extreem compact behuizingsontwerp van slechts 36 mm x 40 mm x 10 mm dat gemakkelijk in kleine drukknopdozen past . De Hotmelt-technologie beschermt ook de elektronica van de CB10 en creëert een hoogwaardige, slagvaste behuizing.

De CB10-module maakt snelle integratie van drukknoppen in uw AS-interface-systeem mogelijk en wordt geleverd met dubbelzijdige kleefstrips voor eenvoudige montage . Met geplooide leads biedt de module maximale flexibiliteit en directe connectiviteit. Kleurgecodeerde leads zorgen voor een snelle en duidelijke toewijzing van de functies. Status- en diagnose-LED-indicatoren en extra labels voor de leads bieden nog een voordeel voor een probleemloze installatie en bediening.

Modulaire oplossing
De compacte AS-Interface CB10-module van Pepperl + Fuchs biedt gebruikers een modulaire en flexibele oplossing die op de krapste plaatsen past . Afhankelijk van de toepassing kan een breed scala aan mechanische drukknoppen , schakelaars en panelen nu eenvoudig worden geïntegreerd in het AS-interface netwerk. Bovendien kunnen schakelkasten en panelen eenvoudig vooraf worden geassembleerd, zodat OEM’s een oplossing kunnen bieden die geschikt is voor verbindingen. De CB10 biedt ook voeding voor knoppen en schakelaars rechtstreeks van het AS-interfacenetwerk – er is geen extra voeding vereist.

Highlights

  • Compact behuizingontwerp van 36 mm x 40 mm x 10 mm voor eenvoudige integratie in kleine panelen
  • Voorbedrade module die OEM’s in staat stelt drukknoppanelen in de fabriek in elkaar te zetten en ze rechtstreeks aan te sluiten op de toepassing
  • Kleurgecodeerde kabels met gekroesde uiteinden zorgen voor een probleemloze installatie
  • Innovatieve productie met hotmelt-technologie biedt compacte, duurzame behuizing die de elektronica beschermt
shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op