Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Omron – Programmeerbare meerassige besturingen

15-09-2017

Omron PMAC-controller CK3E

PMAC bereikt een geavanceerde nauwkeurigheid, inclusief high-speed gesynchroniseerde sturing van fabrieksautomatisering(FA)-apparaten, dankzij ingebouwde EtherCAT-connectiviteit.

Omron en Omron’s Delta Tau Data Systems, Inc. (hierna “DT” genoemd) hebben samengewerkt aan de ontwikkeling van de PMAC-controllers met toonaangevende motion control-technologie van DT. PMAC bereikt een geavanceerde nauwkeurigheid, inclusief high-speed gesynchroniseerde sturing van fabrieksautomatisering(FA)-apparaten, dankzij ingebouwde EtherCAT-connectiviteit. EtherCAT wordt overal ter wereld gebruikt voor productielijnen en apparatuur. In de ontwikkelomgeving kunnen gebruikers hun eigen motion-algoritmen en motion control-functies programmeren, zoals trajectberekening en positiecompensatie, in C en andere programmeertalen.

Om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van klanten en korte levenscycli van producten, wordt er momenteel op productielocaties steeds meer gebruik gemaakt van innovatieve fabricage door de nieuwste technologieën voor precisiebewerking en robotica in te zetten. Fabrikanten van apparaten voor de productie van halfgeleiders en gereedschapsmachines concentreren hun resources op de ontwikkeling van innovatieve en concurrerende kerntechnologie. Hierbij hebben machinebouwers steeds vaker controllers nodig die wereldwijd verkrijgbaar zijn met gegarandeerde langdurige leveringsstabiliteit en kwaliteit, en die kunnen worden gebruikt als alternatief voor boardcontrollers die duur zijn bij het ontwikkelen van basisfuncties en onderhoud. Bovendien verwachten fabrikanten die gereedschapsmachines met robots ontwikkelen, met name in opkomende landen, robuuste en betrouwbare controllers die aangepaste motion control kunnen uitvoeren. Wij bieden twee types PMAC programmeerbare meerassige besturingen die aan de behoeften van deze gebruikers voldoen.

Wij brengen innovatie naar fabrieken door middel van automatisering met geïntegreerde, intelligente en interactieve concepten. Wij werken samen met fabrikanten aan fabrieksinnovatie door toonaangevende motion control-technologieën van DT te combineren met onze besturingstechnologieën om nieuwe geïntegreerde automatisering te realiseren.

CK3E – programmeerbare meerassige besturing
•Besturing van meerdere assen met een snelle cyclustijd van 250 μs en EtherCAT-masterfunctionaliteit
•Flexibele systeemconfiguratie en high-speed gesynchroniseerde regeling van FA-apparaten aangesloten via EtherCAT
•Compact design, met een dikte van 28,6 mm, om ruimte te besparen in machines en bedieningspanelen

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op