Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Omron K6CM-serie, conditiebewakingsapparaat voor motoren

15-03-2018

Conditie van een driefasige inductiemotor met pomp meten. De standaardwaarde van de alarmuitgangsdrempel is ingesteld. U kunt de waarde aanpassen in overeenstemming met de situatie. Wat de uitgebreide stroomdiagnose betreft, kan de degradatie uitgebreid worden gedetecteerd door elk motoronderdeel en de belastingzijde te combineren. De isolatieweerstand van de driefasige inductiemotor met pomp kan worden gemeten met stroom (de secundaire lekstroom aan de zijkant van de omvormer kan ook worden gedetecteerd).

Aangezien de conditie van de motor in numerieke waarden op het LCD-display kan worden weergegeven, kan de conditie van de motor zonder speciale tool worden gecontroleerd. De instellingen van de alarmuitgang kunnen worden geconfigureerd in overeenstemming met het apparaat, met betrekking tot de drempelwaarde die al standaard is ingesteld. Afhankelijk van de instelling van de drempelwaarde voor de alarmuitgang kan de conditie van de motor in drie kleuren op een alarmbalk worden weergegeven: groen (normaal), oranje (waarschuwing) en rood (kritisch).

Uitgerust met een transistoruitgang die de conditie van de motor en de fouttoestanden van de K6CM-hoofdunit extern als output levert.
Bewaking kan eenvoudig op de pc worden uitgevoerd via EtherNet/IP-communicatie en een speciale tool. De numerieke waarden van trillingen, temperatuur, isolatieweerstand en stroom kunnen met dezelfde speciale tool worden bewaakt.

De trend van de motorconditie kan met een speciale tool worden bewaakt. Op deze manier kunnen aanwijzingen van degradatie worden bewaakt.
Klemtype CT/ZCT ondersteunt eenvoudige installatie achteraf. Met klemtype CT/ZCT kan het apparaat worden geïnstalleerd zonder de bestaande bedrading te wijzigen of te verwijderen, wat installatie achteraf eenvoudig maakt.

Wordt geleverd met de zelfdiagnosefunctie van het interne circuit van de hoofdunit en het analoge detectiecircuit. De Push-In Plus-klemtechnologie vermindert het bedradingswerk (dubbele insteekgaten voor doorverbinden). UL-gecertificeerd voor eenvoudig transport naar Noord-Amerika (ZCT (IRT) is UL-goedgekeurd).

Download hier een brochure (PDF 2,5 mB)

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op