Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Omron – derde golf producten voor paneelbouw

24-10-2017

Derde reeks producten voor fabrieksautomatisering gebouwd op een gemeenschappelijk ontwerpplatform

Recent introduceerde Omron de derde reeks producten voor fabrieksautomatisering, die gebouwd zijn volgens een gemeenschappelijk ontwerpplatform voor gestandaardiseerde productspecificaties. Tot de nieuwe producten behoren schakelende voedingen, klemmenblokken voor DIN-rails, versterkers voor vloeistoflekkagesensoren en I/O-relaisklemmen.

Omron heeft het ontwerp van de producten voor fabrieksautomatisering geharmoniseerd om ruimte te besparen en kleinere besturingspanelen mogelijk te maken. Aan de andere kant kunnen paneelbouwers met deze ruimtebesparende producten meer componenten in het paneel kwijt, wat zorgt voor een betere besturingsfunctionaliteit. Daarnaast kunnen besturingspanelen gemakkelijker en sneller worden aangepast, omdat de afmetingen van deze componenten gestandaardiseerd zijn en de componenten kleiner zijn. Bovendien is het gemeenschappelijke ontwerpplatform voorzien van Omrons eigen Push-In Plus-bedradingstechnologie, waardoor sneller bedraden wordt gecombineerd met een betrouwbare verbinding en een uitstekende trillingsbestendigheid. Eerdere paneelbouwcomponenten die op het gemeenschappelijke ontwerpplatform werden gebouwd, worden wereldwijd door meer dan 7000 toonaangevende bedrijven gebruikt.

Door de toepassing van het gemeenschappelijke ontwerpplatform wordt ruimte bespaard en kan de paneelbouwer sneller bedrading maken voor het uitgebreide assortiment XW5T-klemmenblokken, de G70V I/O-relaisklemmen en de S8VK-S-voedingen die uitgebreid zijn met een 30W-model als aanvulling op de al bestaande modellen van 60, 120, 240 en 480 W.

De uitbreiding van de paneelbouwcomponenten die zijn gebouwd op basis van het gestandaardiseerde ontwerpplatform zal een groot gecombineerd effect bereiken doordat een uitgebreid assortiment apparaten wordt aangeboden. Omron streeft naar het innoveren van besturingspanelen van klanten. Aangezien de hoogte van componenten kan variëren afhankelijk van factoren zoals energie- en warmteafvoer, zijn de paneelproducten ingedeeld in drie hoofdgroepen met hun eigen specifieke positie (rij) in een besturingspaneel: I/O, besturing en voeding. Binnen elke categorie zijn de optimale regels vastgesteld om te zorgen dat loze ruimte wordt beperkt en de breedte tussen kabelgoten wordt geoptimaliseerd.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op