Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


De Jung projectmanager is beschikbaar

22-05-2018

Heeft u hem al? De Jung Projectmanager 2018 is beschikbaar. Deze versie bevat de nieuwste artikelen en prijzen, welke geldig zijn vanaf 01-01-2018.

Meerwerk met minder werk
De JUNG Projectmanager helpt u met het vervullen van individuele woonwensen en geeft een handig en snel overzicht van de JUNG componenten per ruimte, per huis of per project en van de kosten van de verschillende programmakeuzes.

Wat is nieuw in de Projectmanager 2018

  • Nieuwe Nederlandse uitvoeringen van de wandcontactdoos
  • KNX noviteiten, waaronder het Multistation, nieuwe led dimactor en KNX sensorafdekkingen universeel
  • Nieuwe hotelschakelwip, buitenunit in verschillende uitvoeringen
  • USB-laadcontactdoos is leverbaar met klapdeksel (met de keuze met/zonder charger symbool)
  • Structuur ‘bewegings- en aanwezigheidsmelders’ is aangepast

Installatie van het nieuwe programma
De nieuwe versie vindt u hier.
Sla dit bestand op en dubbelklik op de file om de installatie te beginnen. Volgt u voor een juiste installatie de instructies.

Let op!
Na installatie van de nieuwe versie zijn de oude versies met de oude prijzen niet meer beschikbaar op uw pc, mocht u de oudere versies willen behouden (in verband met bijvoorbeeld reeds gemaakte offertes) dan dient u het nieuwe programma tijdens de installatie een andere naam geven. Uiteraard blijven de projecten die met de voorgaande versies van de Projectmanager gemaakt zijn wel bestaan. Echter is het zo dat als deze worden geopend in de nieuwe versie, de nieuwe prijzen worden weergegeven.

Wij wensen u veel gemak in het gebruik van deze Projectmanager. Inhoudelijke informatie over JUNG producten vindt u op www.jung-catalogus.nl.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op