Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


De nieuwe AUX power-versie van de Schmersal AZM 300-AS

20-11-2017

De AUX-variant van de AZM300 AS van Schmersal is een veiligheidsvergrendeling met geïntegreerde AS-i-Safety-at-Work-interface, die bij de veilige deblokkeerfunctie met 2 kanalen het hoogste veiligheidsniveau PL e bereikt.

Het betreft de eerste AS-i-veiligheidsvergrendeling die voldoet aan alle gebruikerseisen uit de norm ISO 14119. Op basis van de geïntegreerde RFID-technologie bereikt de AZM300-AS het codeerniveau “hoog”, waardoor een hoge bescherming tegen manipulaties conform ISO 14119 gegarandeerd is. De veiligheidsvergrendeling AZM300 is naast de AUX power-versie ook verkrijgbaar als AS-i power-variant. Via de veldbusstandaard AS-i kunnen zowel niet veilige als veilige schakelaars, sensoren en vergrendelingen eenvoudig en voordelig op elkaar aangesloten worden. AS-i-veiligheidsoplossingen bieden daartoe uitgebreide diagnosemogelijkheden en maken daardoor bijvoorbeeld een vroegtijdige foutherkenning mogelijk. Een belangrijk aspect met het oog op de preventieve instandhouding en Industrie 4.0. Bovendien zorgt AS-I-Safety-at-Work voor de opbouw van individueel configureerbare veiligheidsoplossingen voor verschillende machinegroottes bij eenvoudige en snelle montage.

Schmersal introduceert innovatieve veiligheidstechnische systemen voor de beveiliging van complete installaties en complexe machines. Daarbij gaat het om oplossingen die flexibel aan de betreffende toepassing kunnen worden aangepast en om het tegemoet komen aan centrale doelstellingen van Industrie 4.0-concepten: Ze maken een preventieve instandhouding, productiviteitsstijgingen en meer efficiëntie mogelijk, terwijl het veiligheidsniveau even hoog blijft.

AZM 300-AS: voldoet aan alle gebruikerseisen uit de norm ISO 14119
De nieuwe AUX-variant van de AZM300 AS, een veiligheidsvergrendeling met geïntegreerde AS-i-Safety-at-Work-interface, bereikt bij de veilige deblokkeerfunctie met 2 kanalen het hoogste veiligheidsniveau PL e. Daarbij gaat het om de wereldwijd eerste AS-i-veiligheidsvergrendeling die kan voldoen aan alle gebruikerseisen uit de norm ISO 14119. Op basis van de geïntegreerde RFID-technologie bereikt de AZM300-AS het codeerniveau „hoog“, waardoor een hoge bescherming tegen manipulaties conform ISO 14119 gegarandeerd is. De veiligheidsvergrendeling AZM300 is naast de AUX power-versie ook verkrijgbaar als AS-i power-variant

Via de veldbusstandaard AS-i kunnen zowel niet veilige als veilige schakelaars, sensoren en vergrendelingen eenvoudig en voordelig op elkaar aangesloten worden. AS-i-veiligheidsoplossingen bieden daarom uitgebreide diagnosemogelijkheden en maken daardoor bijvoorbeeld een vroegtijdige foutherkenning mogelijk. Een belangrijk aspect met het oog op de preventieve instandhouding en Industrie 4.0. Bovendien zorgt AS-I-Safety-at-Work voor de opbouw van individueel configureerbare veiligheidsoplossingen voor verschillende machinegroottes bij eenvoudige en snelle montage.

De Schmersal Groep werkt continu door aan zijn AS-i programma en biedt een uiterst omvangrijk programma aan safety-componenten met AS-i-interface.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op