Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Nieuw van EAO, Serie 04 lampblok met dubbele LED

14-11-2017

EAO heeft een innovatief lampblok voor de Serie 04 ontwikkeld, waarin twee LED’s zijn geïntegreerd voor dubbele, betrouwbare en veilige verlichting.

Dit betrouwbare verlichtingsaccessoire is ontworpen voor alle verlichte componenten uit de Serie 04. Door de externe aansturing (PLC) is de verlichting snel en intuïtief herkenbaar. Dit bevordert veilige bediening van bestuurderscabines en besturingspanelen.Dit betrouwbare verlichtingsaccessoire is ontworpen voor alle verlichte componenten uit de Serie 04. Door de externe aansturing (PLC) is de verlichting snel en intuïtief herkenbaar. Dit bevordert veilige bediening van bestuurderscabines en besturingspanelen.

Voordelen:

  • Eén apparaat kan verschillende statussen aangeven
  • Dubbele indicatie geeft op veilige wijze storing van één invoersignaal aan
  • Ontworpen voor alle verlichte componenten uit de Serie 04
  • Betrouwbare LED-technologie voor een lange levensduur
  • Twee afzonderlijke LED’s in een enkel lampblok

Met dit lampblok kunnen op unieke wijze verschillende statussen aangegeven worden. De externe gepulseerde besturing van de twee ingangen voor het lampblok met dubbele LED geeft de gebruiker snelle en positieve feedback over een correcte werking. Als een inputsignaal een storing heeft (0 VDC), knippert de LED en geeft zo een waarschuwing aan. De gepulseerde ingangen moeten worden gegenereerd door een externe PLC.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op