Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Legrand UPS systemen voor de eindgebruiker

20-12-2018

Niets zo vervelend als het WiFi-netwerk dat het laat afweten door een plotse stroomstoring. Of je betalingstransactie aan de kassa in de supermarkt of in de online webshop mislukt om dezelfde reden. Met Keor Multiplug en Keor SP, de nieuwe één-fase UPS systemen van Legrand, behoren deze situaties definitief tot het verleden.

Keor Multiplug
Legrand biedt deze multi-outlet UPS aan in vermogens van 600 VA en 800 VA inclusief contactdoos met randaarde. Deze versie is ideaal voor toepassing thuis, in home offices, winkels en hotels. De Keor Multiplug is een ‘Line interactive’ UPS,dit houdt in dat deze niet alleen reageert bij spanningswegval, maar ook bij een spanningsdip. Hierdoor wordt een veilige en hoogkwalitatieve energietoevoer garandeert voor een feilloze werking van de modem, router, smart TV, het home entertainment system en kassa’s. De zekering in het toestel kan eenvoudig vervangen worden. LED-indicatoren geven duidelijk aan of de UPS aan of uit staat. Deze UPS is extra uitgerust met een USB-oplader voor smartphone of tablet.

Keor SP
Keor SP is de perfecte UPS voor IT-toepassingen thuis, maar ook in kantoren en voor kassasystemen. Een geïntegreerde AVR (Automatic Voltage Regulator) zorgt er voor dat de spanning altijd op de goede hoogte blijft. Deze UPS is een ‘Line interactive’ UPS en geeft complete bescherming tegen het wegvallen van spanning, overbelasting, kortsluiting en overbelasting.. Legrand heeft versies conform de Duitse en de IEC-standaard in het assortiment. Binnen deze versies worden vijf types aangeboden (600, 800, 1000, 1500 en 2000 VA). Een innovatieve LED-strip geeft in groen, oranje en rood geeft aan wat de actuele status van de UPS is. Via de aanwezige USB-communicatiepoort kan de UPS bovendien op afstand beheerd worden. Voor wie gedurende lange tijd in de buurt van de UPS is, kan het vervelende geluid, als er een stroomstoring is, van de UPS uitgeschakeld worden met de ‘mute’-toets.

 Voor meer informatie, bekijk hier de UPS pagina

 Download hier de brochure ‘UPS voor consumenten’

legrand.nl

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op