Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Legrand RCP IP68 giethars railkoker, geschikt voor transport van energie

28-06-2017

Legrand introduceert RCP IP68 giethars railsysteem

De Zucchini RCP IP68 railkoker is het nieuwe railkokersysteem waarmee de wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur Legrand Nederland haar bestaande assortiment compleet maakt. Deze railkoker is een ideale oplossing voor toepassingen in open lucht, in de chemische en petrochemische industrie. Ook is het systeem geschikt voor toepassing in situaties waar onderdompeling kan voorkomen.

De Zucchini RCP IP68 railkoker is geschikt voor transport van energie en is beschikbaar in vermogens van 630 t/m 6300A. De IP68 beschermingsgraad zorgt voor een betrouwbare oplossing voor het transporteren van hoge vermogens in extreme omstandigheden, omdat hij beschermd is tegen binnendringen van vaste voorwerpen en beschermd is tegen onderdompeling onder druk. De RCP IP68 railkoker kan direct gekoppeld worden aan de SCP IP55 railkoker.

Functiebehoud bij brand

Standaard biedt de railkoker ook functiebehoud bij brand en biedt hij bescherming tegen aantasting door schimmels, (knaag)dieren en insecten. De railkoker is UV-bestendig.

Uiteraard biedt Legrand Nederland niet alleen de producten, maar ook de service die bij dergelijke producten hoort. Zoals co-engineering van het traject en na opdracht ook het inmeten van de elementen, de engineering, projectbegeleiding en ten slotte ook de oplevering. Legrand ontzorgt de opdrachtgever dus compleet.

shutterstock_105322154

GeĆÆnteresseerd?

Neem contact op