Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Legrand LCS3, bekabelingsoplossingen voor datanetwerken

2-07-2018

Legrand, specialist in elektrische en digitale gebouweninfrastructuren, introduceert LCS3: het nieuwe assortiment bekabelingsoplossingen.

Met dit complete aanbod in koper- en glasvezelsystemen beantwoordt Legrand aan de groei van datavolumes, de verveelvoudiging van netwerken en hogere netwerksnelheden.

Prestatie, schaalbaarheid en efficiëntie
LCS3 geeft netwerken meer prestaties, schaalbaarheid en efficiëntie. Dankzij de nieuwe RJ45 connectoren en betere glasvezel connectoren werkt LCS3 sneller, maar LCS3 introduceert ook modulariteit. De panelen combineren bijvoorbeeld koper en glasvezel. Dit vergroot het aantal connectiepunten in de kast. Ook wordt de energie geoptimaliseerd door de serverracks met een nieuwe serie PDU’s. Door het nieuwe vergrendelingsysteem van connectoren en cassettes voor automatische extractie is het makkelijker om te installeren én te onderhouden.

LCS3 bevat nog meer innovaties, zoals modulaire cassettesystemen of een nieuwe kabellasser voor glasvezel connectoren. Alle koperverbindingen in het assortiment zijn bovendien PoE+ gecertificeerd en PoE++ ready.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op