Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Legrand – GWO Snap-on stalen wandgootsysteem

6-10-2017

Esthetisch onopvallend opvallend

Doordat de schakelmaterialen die hiervoor worden toegepast veel smaller zijn dan de reguliere schakelmaterialen, wordt er bovendien flink wat kabelcapaciteit gewonnen.

Naast grote traditionele stalen wandgoten, met montagedozen en gebruikelijke bovenop liggende schakelmaterialen, zijn er tegenwoordig ook mooie compacte stalen wandgoten verkrijgbaar waarbij het schakelmateriaal perfect geïntegreerd is.

GWO Snap-on wandgoot: het nieuwe werken

De Van Geel GWO Snap-on is een stalen wandgootsysteem met een dekselopening van 45mm, waar de voeding en de data-aansluitingen direct, zonder montagedozen of adapters, in te klikken zijn. Hierbij wordt dus geen gebruik meer gemaakt van traditionele 80mm schakelmaterialen, montagedozen of adapters. In plaats daarvan wordt compact Mosaic schakelmateriaal van 45mm toegepast. Het Mosaic schakelmateriaal ligt dan gelijk met de voorzijde van de goot waardoor het geheel één geïntegreerd systeem vormt.

Compact systeem

Doordat de schakelmaterialen die hiervoor worden toegepast veel smaller zijn dan de reguliere schakelmaterialen, wordt er bovendien flink wat kabelcapaciteit gewonnen. Hierdoor kan voor dezelfde kabelcapaciteit een compactere goot worden toegepast. De compactheid van de goot en het feit dat het schakelmateriaal perfect geïntegreerd is, zorgen ervoor dat de goot esthetisch mooi aansluit bij de ruimte waarin het systeem wordt toegepast.

Bespaar met GWO Snap-on

Naast de esthetische voordelen, biedt het GWO Snap-on wandgootsysteem ook voordelen op het gebied van materiaalkosten, installatiekosten en duurzaamheid. Er wordt immers veel minder materiaal toegepast. Minder staal, maar ook minder hulpmiddelen voor het monteren van het schakelmateriaal. Daarnaast werkt het veel sneller omdat alle functies zoals wandcontactdozen, dataconnectoren, schakelaars, USB aansluitingen, bewegingssensoren, audio- en video aansluitingen en zelfs LED verlichting direct in de dekselopening kunnen worden geklikt.

Voordelen GWO Snap-on wandgootsysteem op een rij:
•Geïntegreerd en compact design van wandgoot, wandcontactdozen, dataconnectoren en meer dan 200 andere schakelmaterialen (en LED verlichting)
•Meer kabelcapaciteit in kleinere wandgoot
•Tot 25% besparing op materiaalkosten
•Tot 15% besparing op installatietijd

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op