Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Itho – WTW HRU ECO 300

4-09-2017

Ondersteboven van de nieuwe WTW van Itho Daalderop

Ventilatiespecialist Itho Daalderop introduceert de nieuwste generatie WTW-ventilatie voor iedere toepassing. Als onderdeel van een nieuwe range ventilatie-oplossingen met warmteterugwinning wordt de HRU ECO 300 geïntroduceerd; een ventilatie-unit met verschillende unieke opstellingsmogelijkheden, waaronder achter het knieschot.

De HRU ECO 300 is de meest energiezuinige, installatie- en servicevriendelijke WTW-ventilatie-unit in zijn soort. Uniek zijn de verschillende opstellingsmogelijkheden, zoals achter het knieschot, op de vloer, aan de wand en het plafond. De HRU ECO 300 is hierdoor zeer geschikt voor toepassing in woningen en appartementen, zowel in nieuwbouw als projectmatige renovatie. De HRU ECO 300 is door zijn afmetingen en flexibele opstelmogelijkheden de ideale vervanger van oudere WTW’s, ongeacht het merk.

Energiezuinigheid en systeem opties

Binnen Ecodesign wordt de HRU ECO 300 als enige, zonder sensor, al gewaardeerd met een energielabel A+. De unit heeft een rendement van 97% en kan ook toegepast worden als vraaggestuurd systeem. Dit laatste levert extra energiebesparing op, omdat alleen daar wordt geventileerd waar dit het meest noodzakelijk is. Met uitbreiding van een CO2-sensor is de HRU ECO 300 dus als CO2-gestuurde ventilatie voor de hele woning mét WTW toe te passen in de vorm van HRU ECO 300 Optima. Ook kan de ventilatie-unit met bestaande draadloze bedieningen, sensoren en de slimme Spider-klimaatthermostaat uitgebreid en bediend worden. De HRU ECO 300 is per direct verkrijgbaar.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op