Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Itho Daalderop introduceert nieuwste generatie dakventilatoren CAS 3

13-08-2018

De nieuwe CAS 3-serie dakventilatoren van Itho Daalderop heeft een aantal kenmerken die zorgt voor een nog snellere installatie en meer onderhoudsgemak. Ze zijn de ideale oplossing voor collectieve ventilatie in de gestapelde bouw en utiliteit en zijn energiezuinig, licht gewicht en compact.

De motor van de CAS 3 is voorzien van de laatste EC-gelijkstroom motortechniek van ebm-papst, wat de basis legt voor een energiezuinige dakventilator. De ventilator heeft geen losse printplaten onder de kap en de powerprint is in de motor geintegreerd. De stuurprint, voeding en externe aansluitingen zitten in de werkschakelaar. Dit is onderhoudsvriendelijk en zorgt voor directe bereikbaarheid. Toepassing van een radiaalwaaier met achterovergebogen schoepen maakt hem minder gevoelig voor vervuiling, waardoor er minder onderhoud nodig is. Omdat de unit van buitenaf ingeregeld kan worden hoeft de deksel niet open, wat zorgt voor een snelle installatie.

Drie types
De CAS 3-serie is beschikbaar in zowel voetmaat 1 als voetmaat 2. Hierdoor kunnen ze altijd voor een een-op-een vervanging van elk merk en type gebruikt worden. De CAS 3.1 heeft een capaciteit van 1625 m3/h, de CAS 3.2 een capaciteit van 3570 m3/h. Beide zijn in meerdere varianten beschikbaar. De units zijn geschikt voor verschillende aansluitspanningen: 230V en 400V.

Per aansluitspanning komen er drie types beschikbaar. Type S, de standaard uitvoering geschikt voor een externe (klok)schakelaar of 0 – 10V regeling; type TO, een uitgebreide versie met een onderdrukregeling en een ingebouwde klokfunctie en type TOC, identiek aan de TO-versie met als toevoeging communicatie via de cloud. Deze Connect-versie wordt later in 2018 geintroduceerd en is de eerste dakventilator met een directe cloud-verbinding, voor beheer en monitoring op afstand en bediening via smartphone.

==> Download hier een brochure CAS3 dakventilator

shutterstock_105322154

GeĆÆnteresseerd?

Neem contact op