Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Hitachi SJ-P1 regelaar nu leverbaar

1-02-2019

Na de ontwikkeling van de netfilters t.b.v. de regelaar serie SJ-P1 staat deze serie nu ter beschikking. De serie is de opvolger voor de huidige SJ700D en SJ700B series, is breed inzetbaar en kan ook worden ingezet voor de complexere en veeleisende toepassingen.

De SJ-P1 van Hitachi is het neusje van de zalm uit het Hitachi programma. Gebruiksgemak, flexibiliteit en lange levensduur zijn kenmerken waarin deze serie zich onderscheidt.

Deze nieuwe SJ-P1 serie van Hitachi is breed inzetbaar en kan ook worden ingezet voor complexe en veeleisende toepassingen. De SJ-P1 frequentieregelaars zijn universeel inzetbaar en zeer geschikt voor de aandrijving van ventilatoren, pompen, compressors, mixers, transportbanden, liften, hijswerktuigen, shredders, wikkelsystemen, centrifuges en wasmachines.

Naast een hoog startkoppel van 200% vanaf 0,3Hz beschikt deze SJ-P1 ook over een ingebouwde PLC functie. Deze serie is verkrijgbaar van 0,75 tot en met 132kW. Ook kan de SJ-P1 serie worden geprogrammeerd door de configuratiesoftware van Hitachi ProDrive-Next.

De uitgangsfrequentie is 0 tot en met 590Hz. Hierdoor kunnen hoge motortoerentallen worden bereikt en is de regelaar geschikt voor de aandrijving van nauwkeurige metaalbewerkingsmachines.

Gebruiksgemak
De SJ-P1 is uitgevoerd met een groot TFT kleurendisplay. Dit display is overzichtelijk, helder en zeer goed afleesbaar. Daarnaast bevat dit display een kopieerfunctie. Op deze wijze kunnen meerdere regelaars snel ingesteld worden.

Dit standaard ingebouwde display biedt verder:

  • Keuze uit 10 talen
  • Ingebouwde real-time klok
  • Door een wachtwoordfunctie worden de ingestelde parameters beschermd tegen onjuist gebruik
  • Meerdere waarden kunnen gelijktijdig gemonitord worden
  • Waarden kunnen groot worden weergegeven
  • De laatste 10 opgetreden fouten kunnen worden teruggezien

 Klik hier voor meer informatie

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op