Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Harting industriele connector is bestand tegen agressieve chemicalien

30-06-2017

Harting PushPull V4 Industrial

De behuizing van de Harting PushPull V4 Industrial is vervaardigd van een nieuw materiaal dat bestand is tegen agressieve chemicaliën. De connector is uitgerust met een veelzijdige kabeldoorvoer en een innovatief vergrendelmechanisme, dat ongewenst ontkoppelen voorkomt.

De Harting PushPull V4 Industrial is modulair toepasbaar voor data, signaal en energie. Productieprocessen worden steeds meer modulair opgebouwd en de PushPull V4 van Harting past daar goed in. De connectoren die nu worden gebruikt om de individuele modules te verbinden, moeten bestand zijn tegen meer aansluithandelingen dan vroeger.

Met de introductie van de nieuwe modulaire PushPull V4 Industrial komt Harting tegemoet aan de zwaardere eisen die aan de bekabeling van apparatuur worden gesteld. Nieuw materiaal voor de behuizing biedt weerstand tegen agressieve omstandigheden en het vergrendelmechanisme voorkomt ongewenst ontkoppelen. Een andere innovatie is de uniforme klem waarbij gebruik wordt gemaakt van slechts één verzegeling in plaats van de gebruikelijke drie, zelfs inclusief de mogelijkheid voor grotere kabeldiameters. Vereenvoudigd en veilig gebruik in combinatie met de robuustheid geeft een hoge betrouwbaarheid en zorgt voor veiliger processen.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op