Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Harting – Directe afdichting op de schakelkastwand

26-05-2017

Harting serie Han HP Direct Housing

De nieuwe serie Han® HP Direct housing ruilt de klassieke met schot gemonteerde behuizing in voor twee zogeheten montageflenzen. De standaardkap vormt daardoor een directe afdichting op de schakelkastwand. Dat vertaalt zich in aanzienlijke ruimtebesparing.

Voor de installatie hoeven alleen de montageflenzen op de schakelkastwand te worden gemonteerd. De welbekende standaard paneeluitsparingen van de serie Han® B housing van Harting kunnen hiervoor worden gebruikt. De ene zijde van de contactstukken is bevestigd aan de montageflenzen, de andere zijde wordt in de kap geschroefd. Na de paring worden de kappen bevestigd op de montageflenzen door middel van robuuste schroefvergrendeling. Een incorrecte aansluiting kan tevens worden voorkomen door twee coderingselementen te gebruiken aan de zijde van de montageflenzen en aan de zijde van de kap.

De klassieke maten 6 B, 10 B, 16 B en 24 B zijn beschikbaar. Alle formaten hebben een ingang aan de zijkant of bovenkant in de afmetingen M20, M25, M32 en M40.

Het Han® HP Direct housing systeem is verkrijgbaar in drie uitvoeringen:

Standaardvariant voor industriële toepassingen binnen. Met grijs poederoppervlak met klassieke NBR-afdichting

EMC-variant, voor toepassingen die een hoge mate van EMC-bescherming vereisen. Met elektrisch geleidend oppervlak en afdichting.

Buitenversie voor toepassingen buiten. Met zwart poederoppervlak en UV- en ozonbestendige FPM-afdichtingen

Alle varianten worden geleverd met IP-beschermingsklasse IP66, IP68 en IP69K in gepaarde toestand. De kappen zijn vervaardigd van corrosiebestendig gegoten aluminium. De serie Han® HP Direct housing is toepasbaar voor machines, robotica en energie, maar kan ook worden gebruikt voor andere toepassingen.

shutterstock_105322154

Geïnteresseerd?

Neem contact op