Bel mij

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug.


Frequentieregelaar van Mitsubishi nu standaard met ethernet

2-02-2018

Kwaliteit en uitwisselbaarheid, dat is waar het om draait bij frequentieregelaars. Een hoge belastbaarheid en een lange levensverwachting dragen bij aan de betrouwbaarheid en levensduur van uw installaties. De Mitsubishi Frequentieregelaars voldoen standaard aan deze hoge eisen. Zo draaien vele oude Mitsubishi frequentieregelaars nog steeds probleemloos in het veld.

De FR-A800-E en FR-F800-E serie hebben standaard een Ethernet interface welke probleemloos verscheidene protocollen ondersteunt. Deze onboard interface kan gelijktijdig communiceren over o.a. CC link IE Field Basic, Modbus TCP/IP, BACnet/IP en is ook via ethernet bereikbaar met de FR configuratie software.

Bent u gestandaardiseerd op een ander protocol? Dan zijn er ook andere interfaces toepasbaar zoals Profinet, Ethernet IP, EtherCAT, Profibus DP, BACnet/IP, Modbus RTU, Modbus TCP/IP en Lonworksen (het 1 Gb CC-link IE field netwerk). Hiermee kunt u de serie volledig op maat samenstellen volgens uw specifieke protocol eisen. De frequentieregelaar is hierdoor toepasbaar binnen diverse markten. Met Profinet, EtherCAT en in het bijzonder CC-link IE field bent u instaat om Synchrone Multiaxis hoge snelheden en precisie aan te sturen vanuit een controller die deze real-time protocollen ondersteunt. Met de ingebouwde PLC is het mogelijk om specifieke functies lokaal af te handelen.

Download hier een brochure (PDF 0,8 mB)

shutterstock_105322154

GeĆÆnteresseerd?

Neem contact op